15 dage siden

Det gode imod dem.

Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hej dagbog, - det var sidste skoledag i dag, - der var en enkelt elev, der ikke skulle i byen med de andre for at drikke sig fuld, han kunne godt drikke en eller to, men han drak sig ikke fra sans og samlig.. Det roste jeg ham for, og sagde at jeg heller aldrig havde været fuld, og at jeg godt vidste at der kan være pres fra "kammerater" og at man kunne være lidt udenfor så. Han var henne ved mig nogle gange og snakke, og jeg hilste også på ham en gang ekstra på banen. Han skulle hjem og grille med sine forældre! fedt, det er hyggeligt. Jeg havde også købt ind til grill aften med min far og min bror+ hans kone. Med italiensk is til dessert.

Så gik jeg i krig med kirken, - Hannerup kirke, hvor præsten havde været respektløs. Tænk over hvor stupid det er, ikke blot at lægge sig ud med en ateist, men en der har brugt 20 år på at lære alle de svar der er imod det de siger, og hvor deres svage punkter er.. at gøre en som mig sur. De havde sat noget i, med små babyer, der skulle leges ind i deres religion.. Så jeg påpegede at nu kendte man deres kirke, indoktrinering i en så ung alder som mulig, så de kan ha svært ved at komme ud af de forkerte tanker, som de bliver indoktrineret med, imens de prøver at finde ud af, hvordan verden hænger sammen... jeg burde nok ha tilføjet, at ikke engang Hitler jugend tog dem så unge..At nogle kan synes, at det er godt med indoktrinering i den alder, fortæller mig blot hvor galt det står til..

Det er derfor der ikke bør være religion i skolerne, - her bør der kun være lærering på det basale, og hvordan man lære, og hvordan man er kritisk.

tid til lidt moterhead med "God Was Never on Your Side"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det gode imod dem. er publiceret 17/05-2024 20:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.