Næsten dødbringende kælkning; take two...

Nirvana
Ace Burridge...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
savføre
Peter
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
3 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
5 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
1 år, 11 måneder siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
1 år, 6 måneder siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
7 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
2 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
1 år, 5 måneder siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
5 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
2 år siden
Hej med jer,

Oppps, I did it again. Okay, så teknisk set var det ikke mig denne gang, men M. Vi var ude og kælke igen her til aften og selvfølgelig skulle han gå off-piste og udfordre skæbnen, hvilket endte med et brækket haleben. Det er jo helt åndsvagt det her.

Den første gang vi kælker bider jeg næsten min tunge af og ender med et hul i hovedet. Den anden gang vi kælker brækker han en knogle. Vi kan tilsyneladende ikke kælke uden at komme til skade. Vi er åbenlyst ved at blive for gamle til det shit her...men vi nægter begge to at se det i øjnene xD

Vi tog på skadestuen, men der er intet de kan gøre ved et skadet haleben, det skal bare hele af sig selv. Hvilket sucks. Han havde så ondt hele aftenen, jeg måtte hente smertestillende til ham og rede en plads i sengen til ham fordi han ikke kunne sidde op, jeg lavede mad til ham på sengen også...manden kunne jo næsten ikke røre sig eller gå og han var lige ved at ringe efter en taxa, der kunne køre ham hjem, men jeg overtalte ham til selv at køre. Han bor trods alt kun ca 5 km væk og det ville være dumt at spilde penge på en taxa for så lille en afstand. Desuden er vi Danskere og vi har vikingeblod i årene, vi kan det pis der. Mind over matter. Og han nåede da også hjem.

Hvorefter at han gudhjælpemig fortæller mig, at han stadig overvejer at tage på job imorgen. Hvad giver du mig? Et stk brækket haleben og han nægter stadig at holde fri. Og så i weekenden endda. Den mand er jo ikke rigtig klog. Jeg har sagt til ham, at det er for dumt, altså. Nu må han prøve at forstå, at han bliver nødt til bare at ligge på sin flade røv i hvert fald weekenden over, så den skade kan få noget ro. Basta bum. Ikke at jeg teknisk set har nogen magt over hvad han må og ikke må, men jeg kan stadig lufte min mening om det. Og trust me, det gør jeg også. Jeg er ikke bange for at fortælle ham præcis hvor fucking latterligt jeg synes det er. Deal with it :P

Ellers sidder jeg her klokken halv fire om natten og arbejder på en lille novelle, som jeg bare ikke kan finde på en titel til. Jeg er faktisk heller ikke sikker på jeg poster den. Jeg er blevet meget selvkritisk omkring mit skriveri på det sidste og har endda været inde og slette en novelle, som jeg ikke syntes levede op til min normale standard. Hmmm. Det er ikke fedt.

Jeg ved ikke hvor den kommer fra, den her tendens til ikke at synes noget er godt nok, men den er altopslugende lige pt. Håber det bare er en fase.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten dødbringende kælkning; take two... er publiceret 03/03-2018 03:27 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.