Næsten dødbringende kælkning; take two...

Med hovedet et vist sted
Caby
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
5 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
3 år siden
Jeg er blevet moster...
Kianna Kitte...
3 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
5 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
5 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
7 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
1 år, 7 måneder siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
3 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
6 år siden
Hej med jer,

Oppps, I did it again. Okay, så teknisk set var det ikke mig denne gang, men M. Vi var ude og kælke igen her til aften og selvfølgelig skulle han gå off-piste og udfordre skæbnen, hvilket endte med et brækket haleben. Det er jo helt åndsvagt det her.

Den første gang vi kælker bider jeg næsten min tunge af og ender med et hul i hovedet. Den anden gang vi kælker brækker han en knogle. Vi kan tilsyneladende ikke kælke uden at komme til skade. Vi er åbenlyst ved at blive for gamle til det shit her...men vi nægter begge to at se det i øjnene xD

Vi tog på skadestuen, men der er intet de kan gøre ved et skadet haleben, det skal bare hele af sig selv. Hvilket sucks. Han havde så ondt hele aftenen, jeg måtte hente smertestillende til ham og rede en plads i sengen til ham fordi han ikke kunne sidde op, jeg lavede mad til ham på sengen også...manden kunne jo næsten ikke røre sig eller gå og han var lige ved at ringe efter en taxa, der kunne køre ham hjem, men jeg overtalte ham til selv at køre. Han bor trods alt kun ca 5 km væk og det ville være dumt at spilde penge på en taxa for så lille en afstand. Desuden er vi Danskere og vi har vikingeblod i årene, vi kan det pis der. Mind over matter. Og han nåede da også hjem.

Hvorefter at han gudhjælpemig fortæller mig, at han stadig overvejer at tage på job imorgen. Hvad giver du mig? Et stk brækket haleben og han nægter stadig at holde fri. Og så i weekenden endda. Den mand er jo ikke rigtig klog. Jeg har sagt til ham, at det er for dumt, altså. Nu må han prøve at forstå, at han bliver nødt til bare at ligge på sin flade røv i hvert fald weekenden over, så den skade kan få noget ro. Basta bum. Ikke at jeg teknisk set har nogen magt over hvad han må og ikke må, men jeg kan stadig lufte min mening om det. Og trust me, det gør jeg også. Jeg er ikke bange for at fortælle ham præcis hvor fucking latterligt jeg synes det er. Deal with it :P

Ellers sidder jeg her klokken halv fire om natten og arbejder på en lille novelle, som jeg bare ikke kan finde på en titel til. Jeg er faktisk heller ikke sikker på jeg poster den. Jeg er blevet meget selvkritisk omkring mit skriveri på det sidste og har endda været inde og slette en novelle, som jeg ikke syntes levede op til min normale standard. Hmmm. Det er ikke fedt.

Jeg ved ikke hvor den kommer fra, den her tendens til ikke at synes noget er godt nok, men den er altopslugende lige pt. Håber det bare er en fase.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten dødbringende kælkning; take two... er publiceret 03/03-2018 03:27 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.