Karrusel
Sincedawnofm...
7 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
2 år siden
den første dag år 2013
bondeven
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
5 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
3 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
5 år siden
Said Mansour...
Kianna Kitte...
2 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hej med jer,

Idag fylder jeg 35 år. Men jeg skal ikke fejre det. Jeg fik endelig langt om længe sat min fod ned og forbudt min familie af gøre noget. Ingen fest, ingen gaver, ingen kage, ingen sang. Nothing. Og jeg tror de lytter i år, jeg var ret direkte. Min far kaldte det selvisk, men så vidt jeg kan se, så har det ikke en skid at gøre med ham.

Det er MIN fødselsdag og hvis jeg ikke vil fejre det, hvilket jeg har tigget dem om i årevis ikke at gøre, så har de fandme bare at respektere det. Jeg gider ikke det pis her hvert år mere, hvor jeg skal tvinges ud i en for mig ubehagelig situation, fordi de har et eller andet uforklarligt behov for at fejre den dag jeg kom til verden. Jeg har hadet det så længe jeg kan huske.

Der er ikke en eneste fødselsdag jeg har nydt. Number 1: jeg har virkelig ikke brug for at blive mindet om at jeg ældes, tak. For det andet er det forfærdeligt at være center of attention på den måde, uden at have noget at skulle have sagt. Man bliver bare tvunget ud i at være social. Og jeg har som sådan ikke noget imod at tiltrække mig en vis opmærksomhed, men det skal være mig der bestemmer hvornår og det skal ske på MINE præmisser. Sådan foregår fødselsdage ikke, det er bare noget der trækkes nedover hovedet på alle børn før de er gamle nok til at stoppe det, lidt ligesom religion.

Hvilket minder mig om at jeg har fået en indbydelse til min niece's barnedåb, som jeg endnu ikke har svaret på. Ugh. Jeg er ikke fan. Lad dog ungen selv tage valget, når det er gammelt nok til at vide hvad religion er, før de melder det ind i den forbandende sekt. Ikke at jeg har tænkt mig at sige noget til søs, det er hendes unge, hende om det. Og det er ikke fordi jeg har tænkt mig at være særligt involveret i Ina's liv, jeg har trods alt ikke set ungen siden nytår, så det kan være ligegyldigt, men det er princippet i det. Blaaaargh.

Anyway, jeg håber at kunne slippe udenom alt fødselsdags hysteriet online denne weekend ved at deaktivere min FB konto indtil i hvert fald mandag. Måske længere. Så kan datoen lige få lov at passere uden en eller anden irriterende idiot skal kaste en enten rettidig eller forsinket fødselsdags hilsen efter mig på min væg eller messenger. Fri mig fra det, please.

Og lad nu være med at sende fødseldagshilsner her, don't be that asshole.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Happy Fucking Birthday To Me... er publiceret 10/03-2018 04:16 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.