Nye chili
Kenny Raun (...
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
6 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
4 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
2 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
5 år siden
1-09
Halina Abram...
3 år siden
Hej med jer,

Idag fylder jeg 35 år. Men jeg skal ikke fejre det. Jeg fik endelig langt om længe sat min fod ned og forbudt min familie af gøre noget. Ingen fest, ingen gaver, ingen kage, ingen sang. Nothing. Og jeg tror de lytter i år, jeg var ret direkte. Min far kaldte det selvisk, men så vidt jeg kan se, så har det ikke en skid at gøre med ham.

Det er MIN fødselsdag og hvis jeg ikke vil fejre det, hvilket jeg har tigget dem om i årevis ikke at gøre, så har de fandme bare at respektere det. Jeg gider ikke det pis her hvert år mere, hvor jeg skal tvinges ud i en for mig ubehagelig situation, fordi de har et eller andet uforklarligt behov for at fejre den dag jeg kom til verden. Jeg har hadet det så længe jeg kan huske.

Der er ikke en eneste fødselsdag jeg har nydt. Number 1: jeg har virkelig ikke brug for at blive mindet om at jeg ældes, tak. For det andet er det forfærdeligt at være center of attention på den måde, uden at have noget at skulle have sagt. Man bliver bare tvunget ud i at være social. Og jeg har som sådan ikke noget imod at tiltrække mig en vis opmærksomhed, men det skal være mig der bestemmer hvornår og det skal ske på MINE præmisser. Sådan foregår fødselsdage ikke, det er bare noget der trækkes nedover hovedet på alle børn før de er gamle nok til at stoppe det, lidt ligesom religion.

Hvilket minder mig om at jeg har fået en indbydelse til min niece's barnedåb, som jeg endnu ikke har svaret på. Ugh. Jeg er ikke fan. Lad dog ungen selv tage valget, når det er gammelt nok til at vide hvad religion er, før de melder det ind i den forbandende sekt. Ikke at jeg har tænkt mig at sige noget til søs, det er hendes unge, hende om det. Og det er ikke fordi jeg har tænkt mig at være særligt involveret i Ina's liv, jeg har trods alt ikke set ungen siden nytår, så det kan være ligegyldigt, men det er princippet i det. Blaaaargh.

Anyway, jeg håber at kunne slippe udenom alt fødselsdags hysteriet online denne weekend ved at deaktivere min FB konto indtil i hvert fald mandag. Måske længere. Så kan datoen lige få lov at passere uden en eller anden irriterende idiot skal kaste en enten rettidig eller forsinket fødselsdags hilsen efter mig på min væg eller messenger. Fri mig fra det, please.

Og lad nu være med at sende fødseldagshilsner her, don't be that asshole.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Happy Fucking Birthday To Me... er publiceret 10/03-2018 04:16 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.