6 år siden

MOR vi ses +++

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Det undre mig utroligt meget jeg ikke har fået skrevet herinde.

Min mor sov stille ind 18 feb. vi børn var ved hendes side og jeg synes det var ok der var ikke livskvalitet tilbage efter hjerneblødning godt 14 dage før. og det gav os tid til at se det der ville ske.

Vi fik sagt farvel og at vi elsker, og jeg er sikker på hun nu har det godt på dødens hav.

Da mor blev sunget ud var det utrolig smukt mange fra plejehjemmet var mødt frem

Oldebørnene Sofie Daniel Storm og Teis rullede mors kiste hen af gangen til elevatoren, det så smukt ud.

På vej til begravelsen på Gudenå rest mødte vi Grethe hendes bedsteforældre ejede mit barndomshjem på Voerbjergvej før vi flyttede dertil i 1960. Det virkede også som om der var genkendelse mellem min kæreste og Grethe, og det synes jeg er vildt mærkeligt, uden vi har fundet ud af hvorfra.

Men ja føler mig omgivet af kærlighed, jeg har givet mig god tid til at snakke med fætre og kusiner jeg ikke har set længe gamle naboer fik også et besøg med snak og en kop kaffe og tak for opmærksomheden, og farvellet til mors dejlige plejehjem med Knud der arangerede fællessang og hentede mor hver gang, Ingrid der kom flere gange kiggede til mor på dagen hun sov ind og da mor var gået bort kom hun med en stor Orkide ranke fyldt med blomster, ja der er så mange skønna ansigter, man kunne let få lyst til at besøge fremtidens plejehjem igen med deres dejlige personale og beboere der virkelig får tingene til at fungere supergodt sammen.

Præsten tror det var hans første begravelse og han lyttede 3 timer på vores historie om vores mor og gjorde det bare supergodt, brugt blandt andet mit FB opslag
"Min mor har fået fred.
For nogle år siden stod jeg så solopgangen ved Skagen hvor havene rammer sammen, der kom billedet til mig om "Livets hav" og "dødens hav" jeg opfatter begge steder som gode, når så nogen nær mig skal på rejsen mellem livets hav og dødens hav, så skal de igennem det oprørte hav med de høje bølger som man netop ser deroppe ved Skagens gren.
Min mor nu har fundet ro nu på dødens hav hun opholder sig ikke længere i de oprørte bølger sikker på hun har fundet venner og kære hvor hun nu er.
Jeg vil selv gå videre på livets hav med masser af venner og familie i hånden giver vi hinanden troen på at alt er godt og helt som det skal være <3
Til alle jer derude tak for i er der "

Hmm så er der alt det praktiske, min mors lejlighed er tømt, meget står oppe ved Morten og Betty som mellemstation inden vi får fundet den endelige plads. Morten og Betty tog jo til Australien få dage efter begravelsen så der har ikke været tid til endelig afgørelse om mors mange sager, vi skal mødes påskesøndag, men tror kun vi når til papirerne.

Fremad er der påskefrokost i morgen i Esbjerg med Karens familie og jeg skal have påskefrokost med mine børn 2 påskedag, om godt en uge skal Josva (Karens ældste barnebarn) konfirmeres egentlig skulle vi lave sang men ja det går ikke så godt. Josva vil køres til og fra kirken på min hjemmbyggede Tandem fra 96, jeg synes det er sejt af sådan en teenager der jo normalt ikke ønsker at skille sig ud, men måske kommer alle konfirmanderne på tandem :-)

Kan i alle have en god påske
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget MOR vi ses +++ er publiceret 29/03-2018 12:20 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.