Jeg skal møde Darren Criss i England!

Næsen i en bog.
Ruth Christe...
4 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
5 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
7 år siden
Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
6 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
4 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
13 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
6 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
5 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
7 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
7 år siden
Hej med jer,

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal udtrykke mig i skrivende stund. Min hjerne er helt blank. Jeg har lige skaffet en fucking Meet & Greet VIP billet til Darren Criss' show i St. Pancras Kirke i London d. 20 april.

Eller, min ven skaffede den for mig, da sitet crashede fuldstændig og jeg ikke engang kunne få købe knappen vist. Han havde tilbudt at sidde og prøve at skaffe billet samtidig med jeg selv prøvede, fordi chancen for at få billet er så mikroskopisk. Darren sælger altid udsolgt og han sælger det hurtigt. Vi var 4 der prøvede at få tix til hans show i Paris i 2013 og ingen af os skaffede en eneste. Alt blev revet væk på cirka 4 minutter og det samme skete idag. Både almindelige tix til showet, standard M&G tix og VIP M&G. Jeg har givet over 2000 kr for den billet og jeg ser folk nu inde på FB, der tilbyder at købe den for det dobbelte, altså 4000 kr. Og gæt hvad, jeg er overhovedet ikke fristet.

Den billet er MIN. Jeg føler mig som Charlie i Charlie & the Chocolate Factory, da han finder sin Golden Ticket. Der er no way, at jeg opgiver den billet. You have to pry it out of my cold dead hands first.

Meet and Greet VIP:

GA tickets included
Enter early (before M&G)
Pic with Darren
Soundcheck
Seated in 1st 2 rows
Private piano performance after the show in Cloak room
& merch

Den lille fantøs indeni mig skriger nærmest af lykke. Jeg tror min krop gik lidt i chok da jeg fandt ud af at jeg havde billet. Først blev jeg varm og så blev jeg kold og så var hele min krop frossen og så begyndte jeg at få hovedpine. Min krop kan bare slet ikke håndtere alle de følelser der går igennem den lige nu. Det er helt utroligt overvældende.

Og til dem der ikke kender ham (hvilket i nok ikke gør, for han er ikke stor i DK), så er Darren Criss en skuespiller og musiker, bedst kendt fra sine roller i Glee og American Crime Story; The Assassination of Gianni Versace. Jeg har været mere eller mindre forgabt i denne her fyr i mere end 5 år og jeg ved ikke hvordan eller hvorfor, for jeg er normalt kun til kvinder, men jeg sutter røv til at være lesbisk når det kommer til ham. Jeg har dog accepteret, at sådan er det bare når det kommer til Darren. Han har åbenbart magten til at omvende lebber.

Nu skal jeg bare have planlagt turen, jeg kender nogle tyskere der også har fået billet, så jeg håber at kunne mødes med dem og så kan vi måske deles om et hotel værelse. Der skal også bookes fly osv. Det bliver første gang jeg rejser helt alene og jeg er helvedes nervøs. Denne tur bliver voldsomt udfordrende for en autistisk person, der skal klare det hele alene. Jeg kan allerede mærke bekymringerne, men jeg er villig til at stå imod og gøre dette, uanset hvor meget det skræmmer mig.

Jeg har en tendens til altid at tage sorgerne på forskud og tro, at jeg ikke kan gøre disse ting og så viser det sig, at jeg godt kan alligevel. Og jeg ved dette, men alligevel skal jeg igennem hele stress processen hver gang. Min hjerne er skide god til at modarbejde mig, desværre.

Jeg er dog fuldstændig ligeglad med hvor mange hysteriske angst anfald jeg får imellem nu og d. 20. Jeg tager derover, jeg møder Darren, jeg nyder showet og ingen kan stoppe mig, ikke engang mig selv.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg skal møde Darren Criss i England! er publiceret 03/04-2018 13:04 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.