Idag blev min niece døbt...

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
4 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
5 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
3 år siden
En undskyldning til alle ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
2 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
1 år, 2 måneder siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej med jer,

It's been a while. For mig i det mindste.

Idag blev min niece Ina døbt i Solrød Strandkirke. Hun havde samme dåbskjole på som søs og jeg bar, det synes jeg er lidt cool.

Også selvom jeg ikke er den største fan af traditioner. Men det er nok mere når det er tradition bare fordi det er tradition og man gør det igen og igen, uden der egentlig lægges nogen særlig betydning i det.

Anyway, jeg døde næsten i kirken <--- drama queen. Ej, det var hårdt. Også selvom jeg havde sagt nej tak til at være fadder. Jeg sværger, en time i den kirke føles som 5. Tiden stopper bare. Og jeg havde lyst til at dunke alle tilstedeværende oven i hovedet, fordi de tror på det crap.

Især den stakkels hjernevaskede alter dreng. Ughhgh, det kriblede i mig for at gribe hans arm og stikke af med ham udenfor, så jeg kunne redde ham fra den forbandede kult. Og præstens ord - don't even get me started. Magen til en gang vås skal man lede længe efter.

Jeg kan mærke min tolerance mht religion er i en nedadgående spiral, jo ældre jeg bliver, jo mindre tålmodighed har jeg overfor det bullshit.

Efter dåben var der familie tamtam i søs og svorgers nye hus. De har en elektrisk pejs til 6000 kr og den er vold fed. Og totalt udenfor min rækkevidde prismæssigt. Desværre. It really suuuuucks to be poor.

Ellers et meget fedt hus de har fået stablet på benene der, der mangler stadig nogle renoveringer, men det er forståeligt, de har trods alt flyttet, skiftet jobs og fået barn indenfor 6 måneder. Et ord for det; stress.

Jeg gav Ina hendes navn i lys. Det var en stor succes. Alle var vilde med dem. Hvilket jeg sætter pris på, for det shit der er IKKE billigt.

Ellers nakkede jeg min mormors sko. Eller...tiggede indtil hun gav mig dem er nok en mere nøjagtig beskrivelse. Det er de fedeste sorte ballarinaer med nitter og jeg har ledt efter sådan nogle online i en evighed, men uden held. Det lader til mine ynkelige tigge øjne er lige så effektive som min hunds. Den information gemmes lige for fremtiden ;)

Nu er jeg så kommet hjem og chiller bare, så er spørgsmålet om jeg skal være produktiv og redigere bog eller doven og se videre på serien Lost in Space i stedet for. Hmmm. Uha da da, den er altså svær.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Idag blev min niece døbt... er publiceret 15/04-2018 19:53 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.