Hundesitter...
Kianna Kitte...
3 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
3 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
4 år siden
poop
Regitze Møbi...
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
6 år siden
Drømme
Salomon
5 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
5 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
4 år siden
Ny mobil og træning...
Kianna Kitte...
2 år siden
Græsken
Halina Abram...
3 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
5 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
5 år siden
Hej med jer,

Jeg har haft en aktiv weekend.

Igår var jeg ude og hike med en ven...det blev til 23 km ude i Bidstrup Skovene ved Hvalsø. Det er godt nok et smukt sted og jeg er så stolt af Spookster. Intet klynkeri. Den hund kan hike på sine små poter som en sand badass.

I lørdags var vi også på hike...det blev til 16 km ude i Reersø området. Endnu en fantastisk lokation. Vi har mange lækre naturområder i lille Danmark.

I fredags var jeg så ude hos min BFF og hjælpe hende med at pille fliser op, fordi de skal have fjernet terassen og lavet udestue i stedet - og fordi hun er kronisk syg, så havde hun ikke selv energien til det. Og konen kunne heller ikke overskue det efter hun kom hjem fra job. Det havde taget bestie en hel dag at fjerne noget der lignende 10 fliser. Hun var jo aldrig blevet færdig i tide og der kommer en og henter dem gratis i denne uge. Og fordi bestie er lidt OCD ville hun også gerne have dem stablet pænt foran huset.

Så jeg læssede trillebør efter trillebør og fik fjernet og stablet det hele på cirka 4 timer. Min ryg var død, men hvad gør man ikke for sine venner.

Og så var den jo heller ikke mere død end at jeg stadig kunne vandre 39 km i weekenden, så det går nok. Også selv om det i den grad kan mærkes idag. Jeg halter lidt rundt...ej, det er at overdrive, men jeg føler det i kroppen. Dog på den bedste måde. Det her er den type smerte du gerne vil have, det er en positiv smerte der betyder kroppen bliver stærkere og sundere...bare lækkert.

Nu vil jeg lige bade lidt i aftersun eftersom jeg ikke er den bedste til at huske solcremen og jeg er blevet lidt (meget) forbrændt før jeg sætter mig ud på altanen med solen i ansigtet og blæseren tændt og redigerer min bog, nok med en lille kvinde bajer ved min side - gotta love Mokai og Cultshaker ;)

God dag til jer :)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare en lille 23 km hygge hike... er publiceret 07/05-2018 12:01 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.