En hel sindssyg travl weekend...

Kreativ rumdeler...
Kianna Kitte...
2 år siden
Biltur fra helvedet...
Kianna Kitte...
2 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
6 år siden
En undskyldning til alle ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
3 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
3 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
6 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
4 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
1 år, 9 måneder siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
4 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
12 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
7
Halina Abram...
3 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
5 år siden
...og så blev man kogt.
Kianna Kitte...
3 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
4 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
3 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
5 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
7 år siden
Hej med jer,

Jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg er smadret og min krop føles som en gammel kones. Jeg er øm øm øm. Jeg er også rød som en reje, men mere om det senere.

Det har været en LANG weekend. Lørdag var jeg med M i Jylland, vi kørte klokken 7.30 om morgenen og var først hjemme igen klokken 2 om natten. Længste roadtrip, ever. Vi var helt oppe i Nordjylland for at sætte blomster på hans mormors grav og besøge hans moster. Men også for at se lavendel marker i flor, som der var nada af, selvom de siger på deres side at det er fra maj måned de blomstrer. Det var skuffende.

Bedre blev det ikke da vi kørte til Nees for at se deres "Japanske Have" og skov af lyserøde kirsebær træer. Der er noget med at der er flere lyserøde træer per indbygger i den by end noget andet sted i Danmark og de reklamerer for det som om det er en seværdighed. Det er det ikke. De har ikke gjort særlig meget ud af det, byen er mikroskopisk og der er måske 30 træer...plantet rundt omkring, ikke engang samlet. Og deres Japanske Have, som de tager 20 kr per voksen for at se, er mindre end mine forældres villa have. Total falsk reklame. Igen blev vi skuffede.

Derefter kørte vi til Vesterhavet, hvor M besluttede at køre ned på stranden i sin lille Aygo, der jo som bekendt ikke er en firhjulstrækker. Men til hans forsvar, så var sandet hårdt som cement det første stykke, så vi tænkte den nok gik. Det gjorde den også et stk tid og så...sad vi fast. In the middle of nowhere. Og da jeg ikke har kørekort, så måtte jeg prøve at skubbe den fri, hvilket jeg selvfølgelig ikke have kræfter til. Heldigvis kom der en cyklist forbi og hjalp. Og han hjalp igen, da vi atter engang sad fast længere fremme, lige 10 meter fra asfalten. Men hey, vi fik da en god historie ud af det og det er det vigtigste :)

Anyway, var som sagt hjemme igen klokken lorrrrrrrrrrt efter at have været oppe i 19 timer og på vejen i 18 (min røv var følelsesløs) og jeg havde desværre tilbudt min BFF, at komme ud hos dem søndag morgen og hjælpe med at male deres garage/skur. Ej, hvor jeg hadede mig selv da jeg vågnede om morgenen. Tænkte bare; "Jeg orker det ikke." Men rullede alligevel ud af sengen og i det første tøj jeg så og afsted kom jeg...med hund og det hele. Vi nåede næsten ikke vores tog, måtte løbe en del af vejen og det er ikke nemt med en møg køter, der synes han skal pisse op af HVER ENESTE LYGTEPÆL vi kommer forbi. Suk.

Men frem nåede vi og så ville bestie lige i Bauhaus også, så det var først omkring frokost vi kom igang med maleriet. Jeg siger dig...jeg malede det lort i 8 stive timer i den bagende sol. Igen er jeg den eneste der stiller op til det hårde arbejde. Det er ligesom da de fliser skulle fjernes, jeg undrer mig fandme over hvor alle hendes andre venner er, når det virkelig gælder? Hun sendte endda en snap ud og spurgte om hjælp og ingen reagerede. Jeg kan godt blive lidt irriteret over det, for her er jeg...på få timers søvn, efter at have været oppe i næsten et døgn og jeg får altså kæmpet mig afsted alligevel, selvom jeg da heller ikke synes det er skide sjovt arbejde. Jeg ved bare at det er en fuldstændig uoverkommelig mundfuld for hende alene og hvis man hjælpes ad, så går det hurtigere. Det er det der med "mange bække små" og hvis nu bare en håndfuld personer var kommet ud og lagt kræfter i, så kunne det være blevet til 4 timers hårdt arbejde og 4 timers hygge i solen med kolde drinks, men fordi vi kun var 2, så blev det til 8 timers hårdt arbejde i stedet og ikke meget sjov - og vi nåede ikke engang at blive helt færdige med det første lag, selvom vi også malede efter aftensmaden. Tiden kunne være blevet brugt bedre, it's all I'm saying.

Og nu er jeg knaldrød fordi jeg glemte at tage solcreme på, udover i ansigtet. Hm. Men det gør ikke ondt. Og det er jo fordi den danske sol ikke er så slem som nede sydpå. Havde jeg stået 8 timer i solen i Spanien, så havde piben nok haft en anden lyd. Av for den.

Kæft, jeg er træt med træt på. Det er meget godt at idag er helligdag og jeg ikke skal passe hund, jeg kan ikke overskue noget ligenu. Jeg skal også have ladet op til næste weekend, hvor den står på årets fest, hvilken minder mig om at jeg skal have afbleget garnet og farvet det i 4 forskellige farver; blå, grøn, lilla og pink. Jeg skal også have shavet den ene side, så den er glat og klar til face tattoos, diamanter og glitter og det skal altså gøres inden torsdag. Det er ingen vej udenom det. Pyh. Det er en længere proces. Men det skal nok blive godt.

Tror jeg vil tage en middagslur nu.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hel sindssyg travl weekend... er publiceret 21/05-2018 15:42 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.