Klar til fest med regnbue hår....

Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
1 år, 1 måned siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Månemand
Camilla Rasm...
10 år siden
savføre
Peter
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
1 år, 10 måneder siden
Storskrald
Hanna Fink (...
2 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
6 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
3 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
2 år siden
Gennemskuet
Ida Hansen (...
1 år siden
Hej med jer,

Så har jeg fået afbleget og farvet garnet.

Det blev faktisk ikke så ringe endda, hvis jeg selv skal sige det. De der Colorista farver fra L'Oreal er okay, selvom de kolde toner som blå og lilla ikke er så kraftige. Den pinke og grønne er derimod superb.

Det er imorgen at jeg tager hjem til min BFF, for vi skal tidligt op lørdag morgen og nå at gøre os klar så vi kan tage en bus til Holbæk st, hvor vi skal nå en speciel shuttle bus, der kører os direkte ud til festival pladsen (den kører os også tilbage igen om natten) og det er bare mest praktisk, hvis jeg sover der dagen før. Det gjorde jeg også sidste år.

Jeg har fundet mit outfit, det bliver netstrømper og små sorte shorts og så de pinke benvarmere og pinke "We Love The 90'ties" toppe fra forrige år. Jeg har dog snakket med bestie om at skifte outfit næste år (det her er tradition) for de benvarmere er godt slidte og jeg tror ikke de holder en sæson mere. Vi har låst os fast på et nyt tema, der sjovt nok hedder "regnbue," så det betyder der skal trackes regnbue benvarmere og toppe på ebay før næste festival løber af stablen i 2019.

Vi er igen i år så heldige med vejret, de siger 28 grader på lørdag, samme som sidste år. Det kunne simpelthen ikke være bedre. Jeg glæder mig vildt meget nu hvor vi er kommet så tæt på. Wee!

Nå, jeg vil pakke tasken til imorgen. Skal lige huske alt udsmykningen, den ligger nemlig hos mig; face tattoos, glitter, kridtfarve, glimmer makeup og fake diamanter, der skal limes på huden med øjenvippe lim.

Vi gør altid tingene 110% så udklædning skal der til.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Klar til fest med regnbue hår.... er publiceret 24/05-2018 16:37 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.