Klar til fest med regnbue hår....

Brunkager
Hanna Fink (...
5 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
6 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
3 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
5 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
8 år siden
Hej med jer,

Så har jeg fået afbleget og farvet garnet.

Det blev faktisk ikke så ringe endda, hvis jeg selv skal sige det. De der Colorista farver fra L'Oreal er okay, selvom de kolde toner som blå og lilla ikke er så kraftige. Den pinke og grønne er derimod superb.

Det er imorgen at jeg tager hjem til min BFF, for vi skal tidligt op lørdag morgen og nå at gøre os klar så vi kan tage en bus til Holbæk st, hvor vi skal nå en speciel shuttle bus, der kører os direkte ud til festival pladsen (den kører os også tilbage igen om natten) og det er bare mest praktisk, hvis jeg sover der dagen før. Det gjorde jeg også sidste år.

Jeg har fundet mit outfit, det bliver netstrømper og små sorte shorts og så de pinke benvarmere og pinke "We Love The 90'ties" toppe fra forrige år. Jeg har dog snakket med bestie om at skifte outfit næste år (det her er tradition) for de benvarmere er godt slidte og jeg tror ikke de holder en sæson mere. Vi har låst os fast på et nyt tema, der sjovt nok hedder "regnbue," så det betyder der skal trackes regnbue benvarmere og toppe på ebay før næste festival løber af stablen i 2019.

Vi er igen i år så heldige med vejret, de siger 28 grader på lørdag, samme som sidste år. Det kunne simpelthen ikke være bedre. Jeg glæder mig vildt meget nu hvor vi er kommet så tæt på. Wee!

Nå, jeg vil pakke tasken til imorgen. Skal lige huske alt udsmykningen, den ligger nemlig hos mig; face tattoos, glitter, kridtfarve, glimmer makeup og fake diamanter, der skal limes på huden med øjenvippe lim.

Vi gør altid tingene 110% så udklædning skal der til.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Klar til fest med regnbue hår.... er publiceret 24/05-2018 16:37 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.