Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har næsten smidt 20 kilo nu, på nær nogle få hundrede gram. Dem får jeg nok væk i løbet af idag :) Jeg er stadig langt fra mit mål, om at smide 80 kilo, men nu er jeg da ca 1/4 i mål. Det går fremad med min kur, for jeg har lavet en rigtig strategi. Ja, JEG har lavet en strategi, ingen andre har været med til det, for så ender jeg bare med at diskutere med folk om, hvad der er rigtig og forkert. Fakta er, at folk gerne begynder at snakke om jeg nu er begyndt at spise salat, og tomat og agurk :) som om det er de eneste grøntsager der findes. De er gerne blind på, at der findes andet, så derfor siger jeg gerne NEJ. Jeg spiser stadig ikke salat, tomat og agurk..Men heldigvis findes der andet end det,..jeg er grovæder i bønner..jeg elsker dem, almindelige bønner og edemame bønner, er dem jeg har taget lige nu. Jeg har heller ikke droppet sodavandene endnu, men holder mig strengt til dem uden sukker..der findes nogle hvor der ikke er særligt mange kalorier i.

oh, og ikke fordi jeg er syg men, - men linjen "and my clothes dont fit me no more" fra streets of philadelphia, er ved at passe lidt på mig..men heldigvis har jeg allerede en plan der..jeg købte 3 par bukser der var for små..og de er ved snart at passe mig..jeg købte t shirts der var for små, og de kan også snart bruges..om få kilo..

Ingen ved min side, som altid. til gengæld har jeg altid stået på mine egne ben..igen rigtige venner, men isoleret,- også fatter folk ikke at man bliver hård. Der er nok der kan lide mig for det jeg kan gøre for dem...tilgengæld kan jeg ændre alt ved mig, hvis jeg har brug for det..det er som at være hacket ind i ens egen kode..ens eget program..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 20 kilo er publiceret 27/05-2018 08:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.