1 år, 10 måneder siden

Den fedeste fest er vel overstået...

Sort og hvid.
Line Ley Jen...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
2 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
5 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
3 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
7 år siden
At være en skaldet kvinde...
Kianna Kitte...
2 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
4 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
2 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
3 år siden
Saba: 1999 - 2019....
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Brakvand
Marie Martin...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
5 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
7 måneder, 15 dage siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
7 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
10 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
5 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
6 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
3 år siden
den første dag år 2013
bondeven
7 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
11 år siden
Min novelle er blevet køb...
Kianna Kitte...
2 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
3 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
5 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
3 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
5 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
6 år siden
Hej med jer,

Så er årets fest afsluttet. Vi Elsker 90'erne er og bliver et af højdepunkterne i året for mig. En hel plads fyldt med fest glade party people og nostalgisk 90'er musik. Hvad kan være bedre? Der var deltager rekord på 16.000 i Rødovre i år. Det var fandme konge, siger jeg jer.

Bestie og jeg var oppe klokken halv 7 igår for at gøre os klar. Hun mente vi godt kunne vente til kl 8, selvom vi skulle nå en bus 8.50. Den ide lukkede jeg hurtigt ned. Jeg ved ikke hvorfor jeg hvert år skal huske hende på, at makeup tager tid, men det skal jeg. Især bling makeup med glitter og face tattoos og krystaller. Det er nok fordi hun ikke selv bruger så meget. Halv 7 var lige at strække den, vi var i sidste øjeblik, fordi hun insisterede på at jeg skulle lægge hendes makeup også, samtidig med at jeg knap kunne nå min egen. Og jeg lå og vendte og drejede mig natten før indtil kl 2, så jeg var ikke veludhvilet.

Men afsted kom vi. Jeg fik grønne face tats og hun fik blå, fordi det er vores farver. Og så blev der added krystaller og tre tons glitter. Jeg har stadig glitter overalt idag. Min hund har glitter også, bare fordi jeg krammede ham. Jeg har endda spottet lidt i Saba missens sorte pels. Ups. Men altså, de der face tats holder bedre end jeg havde regnet med. De sad der stadig da dagen/natten var forbi. Vi skal helt sikkert have bestilt flere af dem inden næste år og det er mit ansvar. Min BFF står for tøjet, jeg står for dekorationerne. Sådan har det altid været.

En collage af min udsmykning: https://ibb.co/kwE1Fy <--- så fedt :D Du kan markere linket, højreklikke og vælge "Gå til" - vildt nemt ;)

Anyway, nu ved jeg ikke hvor meget Kanal 4 i ser, men der er et program der hedder "Mig og min Mor." Bestie har været venner med Jessica Priscilla og Mor Jette i en del tid og de kom begge to med til 90'er i år og nu er jeg også venner med dem. Vi klikkede bare.

Jeg har set ganske lidt af deres program, da jeg ikke er til reality, men det jeg har set har jeg altid godt kunne lide. De er helt nede på jorden og jeg er helt nede på jorden og det er rart at hænge ud med sådanne mennesker. Jeg sad og holdt Jette med selskab i hendes bil, da hun havde knæ problemer og vi fik en god snak. Hun nævnte at hun gerne ville prøve at heale min ryg, der altid skaber sig når jeg skal stå op i længere tid. Total cool dame altså, hun sagde også at jeg havde en fantastisk aura, det er nu anden gang nogen har sagt det. Jessica er også vildt sød. Og så skød de mig begge til at være 25, jo tak skal i da have.

Hvad der ikke er så fedt ved at hænge ud med dem, er deres groupies. Nøj, hvor blev det irriterende. De har fans og de har langt flere af dem end jeg troede. Vi havde jo VIP tix, så vi var i VIP hjørnet på overdækkede podier hvor vi kunne kigge udover resten af tilskuerne (det var nice at kunne stå i tørvejr og grine lidt af "pøblen" da et skybrud ramte pladsen, hehe. Sorry, not sorry. Så kan de fandme lære at betale for det bedste) og de fans vinkede og fløjtede og piftede og råbte til dem. Og når man var på pladsen spurgte de om selfies. Og når vi andre var på pladsen blev vi passet op, fordi de havde set os med dem og spurgt hvor de var. Det bliver hurtigt trælst når man som mig har en lille blære og skal pisse hele tiden og hver eneste gang jeg skulle den tur ned til toiletterne blev jeg enten stoppet af folk, der ville vide hvor Mor Jette var eller folk, der ville komplimentere min udsmykning; det sidste er ikke så belastende, det er jo hvad man stiller op til selv, når man går til sådan noget og ser ud som jeg gør og jeg blev stoppet meget mere i år end sidste år, men som sagt...det kan jeg håndtere. Det er de der fans der nærmest stalker kendte, som jeg ikke kan forstå. Ugh.

Og det ironiske her er, at de aldrig kommer til at være venner med dem, for hvem gider hænge ud med groupies privat? Det er der ingen der gider, man vil sgu da være sammen med folk, der kender en og holder af en som man er, ikke fordi man er kendt...eller måske på trods af at man er kendt. Så de der over ivrige fans skyder sig selv i foden. Det er også derfor jeg ikke ansøgte om venskab med dem på FB selv, Jessie ansøgte mig. Jeg vil ikke virke som "hende den desperate der søger venskab efter at have mødt dem en gang, bare fordi de er kendte." Det er bare ikke sådan jeg er. Jeg har mere selv respekt end det.

Jeg fortalte heller ikke nogen der stoppede mig hvor de var. Ikke fordi jeg havde fået af vide, at det skulle jeg ikke, men fordi det siger sig selv. De gider da ikke overrendes af fans, når de bare er ude for at hygge sig med deres venner. Det må holdes til offentlige events designet til fans, jeg ville aldrig selv gå op til en kendt på gaden og afbryde noget de er en del af for at spørge om et fucking selfie. Niks du.

Festen gik godt, men det er maaaaaaaaaaaange timer at være på. Min ryg stod af efter de første 6 timer, derefter mine fødder, men jeg dansede stædigt videre. Da vi endelig sad i bussen på vej hjem havde vi været oppe i 19 timer og mine kontaktlinser begyndte at dugge. Måtte smide dem ud da jeg kom hjem. Besties kone hentede os på Holbæk station, hvor hun havde mine ting og Spooky i bilen og så var vi lige forbi en McD på vejen før de satte mig af herhjemme i Roskilde.

Idag har jeg bare ligget i sengen og hvilet min krop. Tømmermænd er der ingen af, da jeg stort set ikke drikker. Dejligt. Jeg er bare træt og har mest af alt lyst til et laaaaaaaaaaaangt karbad og så læse lidt.

Det tror jeg at jeg vil gøre.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den fedeste fest er vel overstået... er publiceret 27/05-2018 16:47 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.