Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
1 år, 1 måned siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
3 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
3 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
2 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
3 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
2 måneder, 6 dage siden
Valg 2019
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
2 år siden
Gud taler til alle
Salomon
5 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
8 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
3 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
7 år siden
En hel sindssyg travl wee...
Kianna Kitte...
2 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
6 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
6 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
3 år siden
Hej med jer,

Hell Week er begyndt. Jeg mener selvfølgelig ugen hvor Roskilde Festival kører og min by bliver overrendt af ligeglade svinemikler der smider affald i naturen og ripper alle vores butikker for alle drikkevarer. Støn.

Der er så mange mennesker overalt, så jeg holder mig bare indenfor. Den kære M deltager hvert år. Jeg fatter virkelig ikke at han gider, men ham om det. Det betyder så, at jeg bare skal chille denne uge, vi kan jo ikke træne, når han er på festival. Det må jeg acceptere, men øv.

Igår sad jeg bare alene herhjemme og så kampen imellem Danmark og Kroatien. Jeg kan godt lide fodbold, men holder mig dog mest til landskampe og når jeg husker at FCK spiller...FORZA FCK.

Jeg havde ansigtetmaling på og det hele. Bare fordi man sidder alene kan man jo godt gøre noget ud af det. Desværre gik det ikke som jeg havde håbet, vi tabte. Det var en virkelig intens kamp, hvor de styrede første halvleg, mens vi dominerede den anden og det så endte i straffesparks konkurrence, hvor de bare var bedre end os. Vi brændte 3 straffespark, det er simpelthen for dårligt. Og var det ikke for Kasper Schmeichel havde vi været helt fucked. Han er sådan en fantastisk målmand, ligesom sin far. Anyway, drømmen døde. Det er bare ærgeligt, for vi er ikke kommet så langt i oceaner af tid og vi har ikke vundet siden 1992. Jeg bliver jo gammel og grå før det sker igen. Suk.

Ellers er jeg blevet besat af en ny serie; Versailles. Det er et historisk drama om Ludvig d. 14 af Frankrig og hans yngre bror Filip. Den er bygget på historiske begivenheder, men de har selvfølgelig taget sig nogle friheder for dramaets skyld. Jeg synes den er genial. Den er så smukt skudt med et storslået soundtrack, intense close-ups, dramatiske slow-motion sekvenser, perfekt casting og imponerende skuespil. Og så er der et bøsse par med i den. Filip er nemlig homoseksuel (og ja, det var han også i virkeligheden) og han ser den her Chavalier fast (også historisk korrekt), de er virkelig gode sammen, deres forhold er super intenst og jeg skal så meget have lavet nogle fan videoer med dem.

Og nu tænker i sikkert; "Endnu et homo-par?" Og ja, jeg har tendens til kun at shippe homo'er. Det har nu ikke så meget at gøre med at det er to mænd, jeg er faktisk ret ligeglad med hvilket køn det er. Det har noget at gøre med at kemien imellem de her par bare tiltaler mig. Jeg ser ikke to mænd eller to kvinder eller en mand og en kvinde, jeg ser kemi. Og MonChevy som de hedder, har den. Præcis ligesom Klaine (Glee) og Malec (Shadowhunters) har den. Elsker at føle mig inspireret igen.

Jeg bestilte btw protein pulver idag, da kiloene rasler af mig og jeg har svært ved at tage på, især efter jeg er begyndt at hike og træne. Jeg håber det hjælper for min ben er tynde som lygtepæle nu og det er ikke pænt. Jeg har også helt mistet den lille røv jeg engang havde. Krydser fingre for at det ikke er lige så ækelt som det der Nupo pulver Bestie åd på et tidspunkt, for så kan jeg allerede sige at det ikke kommer til at holde i længden. Fy for fanden...det er noget klamt stads, siger jeg jer.

Jeg har forresten skrevet en ny lille novelle der hedder En Dag Mere. Det ville være lækkert med lidt feedback på den. Tak.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt af hvert... er publiceret 02/07-2018 20:07 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.