Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
6 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
4 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
3 år siden
Hvad er din type?
Kianna Kitte...
3 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
4 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
6 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Hej med jer,

Jeg fik endelig mit protein pulver og shaker leveret idag efter laaaaaaaang ventetid, fordi GLS mistede min pakke. Suk. Og jeg som troede at det kun var Post Nord man skulle bekymre sig om. Nu kan man ikke engang stole på GLS mere. Helt ærligt, come on.

Post Nord lavede også en anden brøler forleden, hvor jeg fik en seddel ind af døren om at jeg skulle hente en pakke, samtidig med at de havde leveret selv samme pakke. Øhm??? Forvirret, much? Det var desuden IGEN løgn og latin, at jeg ikke var hjemme, da de var forbi. Jeg skal da lige love for at det går ned ad bakke med postvæsenet i dette land.

Anyway, pulveret kom så idag og bøtten er jo gigantisk, havde ikke regnet med at den ville være så stor, men jeg klager ikke. Jeg har bestilt med banan smag, da det er min yndlings og allerede da jeg åbnede låget steg den lækre banan aroma ud. Ikke en kvalmende lugt, men en sød duft. Det var et godt tegn. Jeg blandede det op med letmælk og mere eller mindre ca beregnede hvor meget der skulle i af hver. En dl pulver til 2 dl mælk lod til at være den magiske kombination. Jeg blendede og tog en tår...og holy shit, det er nice. Ikke bare "udholdeligt," så man lige kunne tvinge det ned, hvilket var det jeg havde turde håbe på da konceptet ærligt talt virker en anelse klamt, men direkte lækkert.

Kan i huske de der banan milkshakes, som McDonald's solgte engang? Det smager præcis som dem. Jeg elskede de shakes, jeg var så sur da de tog dem af menuen, men nu har jeg dem tilbage i en anden form. Jeg fik drukket to shakes imorges med nemhed, så jeg har høje forhåbninger om, at jeg nu vil have lettere ved at tage på, det er jo mega kalorie bomber jeg skyller ned. Hvis dette ikke virker, så er jeg tom for ideer. Regner med at drikke en shake hver morgen og så før/efter træning.

Som jeg nævnte i sidste dagbogsindlæg, så ville jeg lave fan videoer med MonChevy fra Versailles og jeg har allerede lavet den første af forhåbentlig mange: https://youtu.be/702kMJ9R88k :)

Derudover er der ikke så meget at sige. Roskilde Festival er endelig ovre og jeg er så glad for at have min by tilbage til det den var. Rolig og ren og stille og ikke særlig befolket. Jeg kan trække vejret igen.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Protein pulver og ny fan video... er publiceret 10/07-2018 15:56 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.