Hun ville alt andet i hendes liv end hendes barn

Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
7 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Anne Linnet i Det Kongeli...
Kianna Kitte...
3 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
3 år siden
Denne lille pige, fra 0 måneder og til et voksende individ for hver dag som gik.
Gemte sig bag noget, en maske hun fandt frem, når livet der hjemme ikke altid var så lutter og lagkage. hun tog smilet frem, og narrede allesammen, men kunne aldrig narre sig selv. Smilet dækkede over sult, omsorgssvigt, ensomhed og et tomrum. Hvorfor havde jeg en alkoholiker i mit hjem? Hvor var min mor? Var hun virkelig indeni den der forsømte, fortabte, onde skabning af en alkoholiker? Var det guds øvelse til mig, så jeg kunne gro mig stærk og selvstændig? eller hvad var enlig meningen med det...

Kan huske jeg aldrig vendte mig til lugten af alkohol, hendes forslag om at mad kom fra metal dåser, eller alle de mennesker hun lukkede ind i mit barndoms hjem. Jeg kunne heller ikke rigtigt lide når hun sagde hun kun fik mig for børnepengenes skyld, eller at jeg var grim, dum og uduelig. At jeg bare skulle gå og dø, for hun ville ikke savne mig og så ville der i hvert fald være ro.

Sommetider blev jeg bare så vred indeni, jeg kogte så meget at jeg nærmest ikke kunne få vejret. Jeg gemte mig bag gamle flyttekasser i skabet, så jeg kunne mærke en eller anden form for nærhed på og omkring min krop. Til sidst blev jeg så stille jeg næsten ikke turde svare når hun spurgte mig om noget, for hvad jeg end svarede så var det forkert.

Jeg sad også tit og tænkte som 7 årig, hvem fanden opfandt alkohol? Hvem var det svin som for pestede min mor? Men kom altid frem til at svinet i historien var min egen mor, fordi hun valgte gang på gang alkoholen frem for mig, hendes eget barn.

Hun ville hellere holde om flasken, end at holde om sit eget barn. Hun ville hellere lukke fremmede mennesker ind i lejligheden, end at lukke mig ind i hendes liv. Hun ville hellere få tømmermænd gang på gang, end at lære mig læse eller skrive. Hun ville alt andet i livet end hendes barn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hun ville alt andet i hendes liv end hendes barn er publiceret 13/07-2018 21:32 af Simone Nielsen (smukkehjerte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.