En tur i Safaripark og hvepse invasionen...

Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
5 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
4 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
9 måneder, 8 dage siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
5 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
7 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
10 måneder, 28 dage siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
3 år siden
Hr Solsort
Peter
4 år siden
Hjem igen
Salomon
4 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
1 år siden
Еnke
Halina Abram...
2 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
4 år siden
Hej med jer,

Her i mandags var jeg med søs og mormor i Knuthenborg Safari Park. Det var den årlige søster/mormor tur og vi havde besluttet at invitere hende på safari i år. Det er hendes fødelsdagsgave hvert år; en dag med sine børnebørn. Så hygger vi bare sammen alle tre.

Hun elsker det og ser frem til det hvert år. Jeg er glad for at vi kan gøre det for hende. Også selvom damen er over 85 og skal hjælpes lidt med at gå rundt. Det er ikke irriterende, jeg støtter hende med glæde.

Søs og jeg havde ikke været i parken siden vi var børn, så det var også en næsten helt ny oplevelse for os. Et af de største øjeblikke kom i zebra og giraf indhegningen, da de pludselig begyndte at bisse og en kæmpe flok løb forbi og imellem bilerne. Det var fedt. Man fik nærmest lyst til at synge "Cirle of Life," så det gjorde jeg - piv falsk xD

Det er en meget hyggelig park, en stor park og deres nye dinosaur skov med animatroniske dinosaurer er seriøst nice. Vi brugte meget tid derinde på at glo på dem og tage billeder og videoer. Det føltes virkelig som at træde ind i Jurassic Park. Fantastisk. Jeg kan varmt anbefale det.

Men hvis man kommer for at se tigre og ulve, så bliver man nok lidt skuffet. Der var en 40 min kø til tigrene og vi fik set en og skyggen af en anden - på laaaaaaaaaaang afstand. Tæt på dem kommer man i hvert fald ikke. Ulvene gemte sig også godt. Der må jeg indrømme, at jeg var lidt undervældet. Men alt i alt var det en god og afslappende tur.

Ellers er tingene som de plejer at være, bortset fra at vi smelter i varmen. Gudskelov for min store blæser. Den har stået tændt for enden af min seng hele natten igår og dyrene kæmper jo om pladsen lige foran den. Jeg ved ikke hvad jeg ville have gjort uden den, der er kun så meget åbne vinduer kan gøre for afhjælpe heden og når man åbner dem bliver man jo nærmest invaderet af hvepse. Hvis jeg havde en krone for hver hveps jeg har jagtet ud igen i den sidste uge, så kunne jeg efterhånden være millionær. De er simpelthen overalt.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En tur i Safaripark og hvepse invasionen... er publiceret 26/07-2018 13:55 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.