Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
1-09
Halina Abram...
3 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
3 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
6 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
4 år siden
Hej med jer,

Halloween var i denne uge, nærmere betegnet, onsdag. Og for første gang ever besluttede jeg at fejre det 100%. Jeg klædte mig ud, købte tre tons slik og jeg skar endda græskar, hvilket jeg aldrig i mit 35 årige liv havde prøvet. Og jeg bliver nødt til at sige at jeg var så skide stolt af resultatet: https://tinyurl.com/coolgr-skar :)

Den 27 oktober var jeg i Falster House of Horror med M. Gotta say, not bad. Selv om køen var en anelse lang og vi sikkert ikke ville være nået at komme ind hvis vi ikke var kommet tidligt, så populært var det.

Det er private mennesker, der har omdannet to lader til horror hus og nu ved jeg lidt om halloween udstyr, da jeg også gerne selv vil købe den slags, så jeg ved de har postet rigtig mange penge i den udstilling. Og de havde endda udklædte skuespillere (monstre) derinde, der sprang frem og greb fat i en. Det var ret godt lavet, især taget i betragtning at det er gratis, så de punger altså selv ud til det og sætter det op for alle andre, uden at tjene en øre på det medmindre folk har lyst til at donere. Det har jeg så meget respekt for.

Det glæder mig at Danmark endelig er ved at tage Halloween til sig. Det er på tide. Vi ved jo allesammen godt, at det er så meget federe end Fastelavn.

Nu mangler vi bare at flere voksne klæder sig ud ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uhyggelig Halloween... er publiceret 04/11-2018 18:57 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.