60 kilo smidt

Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Hej dagbog, - så har jeg iøvrigt smidt de 60 kilo. Der er flere der kigger på mig nu, og synes jeg er blevet pæn. Jeg har så haft stadig gigt, så jeg har svært ved at gå. Det betyder dog ikke, at jeg stopper med noget som helst. ud over, at jeg ikke lige kan få motioneret, - men jeg taber mig stadig alligevel.

folk synes det er flot, - men jeg har selv bevidst bragt mig i den situation, så kan jeg vel også bevidst bringe mig ud af den igen. Hvor er det flotte i det? ååh måske folk ikke regnede med, at man kan ha en vilje som min? stærk.

Jeg er ligeså glad for, hende der kom til mig idag på arbejdet..hende der er nervøs for at snakke med andre, imens hun studere til lærer. hun turde komme til mig :) og jeg fik givet hende et par positive oplevelser, og måske hjulpet hende lidt på vej, til at få selvtillid. Nej, man når ikke fra punkt a til b i løbet af ingen tid..men med få skub, af "du kan godt" inden for de felter man snakker om...kan måske brede sig som ringe i vandet.

noget en sagde, mindende mig om en af "heltene" fra watchmen.. none of you seem to seam to understand, i am not locked here with you, you are locked in here with me"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 60 kilo smidt er publiceret 14/11-2018 13:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.