Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
14 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
8 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
1 år, 6 måneder siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
5 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
Drømme
Salomon
7 år siden
Hej dagbog, - Phase 2 af min masterplan er som sagt igang. Det tog mig et halvt år om at lave min plan, hvor jeg i den tid, ikke modtog megen tiltro til, at jeg ville gøre det, jeg var ved at lægge planer om. Jeg er ikke helt i mål endnu, men hey, - min hjælper fra skærbæk er nu tykkere end mig..han sagde han havde taget på, og var nu oppe på 116kg...jeg kom fra 180 kg, - og er nu "nede" på 112.6 ca. Jeg går efter at nå ned på de 100..måske 95. Min mor synes jeg er ved at ligne en kz fange..og er nervøs for, om jeg får nervøs anorexi. Jeg kunne ikke lade være med at sige, at hun burde gå til lægen og fortælle hende læge det..og huske at nævne at jeg vejer 112 endnu..også i øvrigt fortælle mig, hvor meget lægen så ville grine af hende..Fakta er, at jeg stadig er glad for mad..min vilje er bare stærk, så jeg styre det meget hårdt..hvad jeg spiser..altså at det jeg får ind i min krop, er uden sukker og med så lidt fedt som muligt...Hvis jeg når ned på de 100 kg..vil jeg fejre det med en pizza med bacon osv..mig, nej..jeg får ikke nervøs spise væring. Jeg holder kontrol med alt!! Min hjerne er som altid programmer bar af mig..bestemmer jeg mig til noget..laver jeg en plan, og udføre den.

anyway, - fik jeg sagt, at min phase 2, som gik igang for længe siden..som skulle ha været udført noget før,..men jeg fik gigt, så jeg ikke kunne gå..nu er næsten færdig! Jeg har fået smidt så mange sække med gammelt ragelse ud..som jeg havde gemt..men som jeg alligevel aldrig fik brugt. så har jeg fået ændre opstilling på noget..og nu idag, gik jeg igang med næste skidt...en lednings fri støvsuger..så jeg bedre kan komme til at støvsuge overalt..uden, at være hæmmet af en ledning..det plejer at tage så lang tid at støvsuge..og jeg plejer ikke at ha energi til det..men alt hænger sammen...nu kan jeg let hurtigt svinge min trådløse støvsuger rundt..

Så alt bliver flot! Planen kom som sagt i tanken om..at jeg som ateist ikke levede som om, at dette var mit eneste liv..og at jeg skulle droppe tanken om, de smatso'er til x'er som ikke er noget værd alligevel...så Put on your war paint!

Jeg fik lige gennemført en VR motion, på 35 minutter..jeg kom bare til at tænke på hende pædagogen igen, der troede at hun ville kunne ha vundet over mig, hvis hun havde været pædagog for mig som barn..det pissede mig lidt af, - for jeg var ikke højtråbende dengang, jeg var som nu..sad stille og planlagde,og blev til jeg vandt...ikke som jeg ser børn idag..der giver op alt for hurtigt..Der var lidt "adams family" over mig..

Heh, ved du..at da jeg skulle på session, dengang som 18 årig..der lavede jeg en plan for, hvordan jeg skulle ende med at blive kasseret..og at det lykkes, - Nothing is like a well executed plan! jeg satte ikke min lid til, blot en ting.,.men brugte 2 ting..jeg gjorde mig selv for tyk, med det i tankerne..også sørgede jeg for at kigge ondt efter dem der stod for det..så de skulle få tanken, at jeg kunne nakke dem...Jeg kunne så ikke slå nogen ihjel.,.men de kendte mig jo ikke..intet skulle siges..alt skulle side i øjnene..som effekt der skulle ryge i underbevistheden..Det med vægten virkede..bagefter tabte jeg det igen..desværre gjorde folk mig ked af det senere..men nu, - kan de alle rende mig..nu lever jeg kun for mig! you cant get to me any more...og damn, hvor de nu kigger på mig på dating siderne..the fat dude..got fit ;) but now, they arent good enough for me.

endnu en profil har lige trykket "Interesse" ved mig..meh, hun ligner ikke noget jeg gider..hun er ikke tyk, men ser ikke sød ud, også som så mange andre, er hun vild med naturen..Naturen kan jeg ikke bruge til noget..Jeg tabte mig ved at spille computer spil...tag den fjoler, ja..Jer, der tror man bliver inaktiv af det.. Glorious Domination!

fik jeg sagt, at der på arbejdet også var en pige med kæreste, der sagde hun også ville købe sig et VR headset, - hun havde forstået, at jeg havde brugt det til at motionere..og at det var let lige at gå til, - igen brug for fedtnisse centre ;) eller at gå tur i regnvejr og kulde...headset på, igang med træning til musik..den musik man selv vælger :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny støvsuger er publiceret 27/12-2018 22:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.