10 måneder, 25 dage siden

27 år og voksen?

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
3 år siden
Fra Lesbisk til Bi-Romant...
Kianna Kitte...
8 måneder, 11 dage siden
p2
Camillafreja
1 år, 2 måneder siden
En dagdog?
Kellany Bram...
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
1 år, 11 måneder siden
Livet tur-retur
denblaahund
5 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
7 år siden
27 år og voksen?
Ida Hansen (...
10 måneder, 25 dage siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
4 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
The same old storie
Julia Stampe
2 år siden
Stemme
Halina Abram...
2 år siden
Fugle hviskeren til undsæ...
Kianna Kitte...
7 måneder, 16 dage siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
5 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
3 år siden
Jeg er lige fyldt 27. daaam. Det satte gang i en mindre krise. Jeg bor til leje på et lille værelse i Valby. Jeg har en bachelor i ernæring og sundhed, men har ikke formået at bruge den på arbejdsmarkedet, så jeg er ansat som pædagogmedhjælper. Jeg er single. Jeg er hverken gift, eller har fået børn. Jeg opføre og føler mig ikke som voksen, men jeg arbejder på det. Sådan lidt efter lidt. Jeg træner stadig for meget. Og skriver for lidt. Jeg har gået til body sds i snart en år. Og det har helt sikkert hjulpet mig med. Jeg tror jeg er blevet bedre til at tage ansvar for mit eget liv, og for mine egne føelser. Men der er stadig lidt vej endnu. Jeg er blevet bedre til at turde handle, og ikke blive passiv når tingene går for hurtigt for mig, på mit arbejde, eller i min familie. Jeg handler lidt mere nu. Til stor irritation for mine forældre. Men der mangler ligesom det sidste, før jeg føler mig sådan rigtig voksen.

Så, jeg har slettet pokemon go, og Harry Potter spillet fra min telefon, og har i stedet downloadet Spiir (sådan en økonom/ budget app) og en app med goals, hvor jeg krydser af på de ting, jeg helst skal gøre hver dag. Igen, jeg tager små skridt, så en af mine goals er at jeg skal spise aftensmad hver dag. Flot ik?

Egentlig er det lidt dumt, for det er vel ikke de små ting her, der gør at jeg kommer til at føle mig voksen. Men hvad er det så? Det begynder at blive ret vigtigt for mig, at få min egen lejlighed. Det er ikke sikert det kan blive her i kbh, men så må det jo blive i Odense, eller et andet sted.
Jeg er kommet frem til, at det ikke går i børnehaven. Jeg skal videre. Så jeg tror den bedste løsning lige nu, er at søge ind på en kandidat i Idræt og sundhed på Sydansk universitiet. Jeg tror desværre det kan være svræt at få job med den kandidat. Men jeg drømmer om at blive idrætskonsulent, og der giver den ret god mening. Og jeg kan mærke at jeg gerne vil noget mere med Idræt og sundhed. Så måske er det ikke det værste valg. Jeg har nok SU klip, så det er godt nok. Og da jeg stadig står på venteliste til leje lejlighed i Odense, ville det måske også være rimelig overskueligt for mig, at finde en lejlighed der.
Jeg synes jeg har givet både Kbh og pædagog faget en chance nu. Jeg ville sagtens kunne blive i kbh, hvis jeg havde råd til at bo i mit eget her. Men det er for dyrt, og jeg hader mit job. Ikke børnene, men at der er så lidt tid til nærvær, og at vi ofte er 2 til 36 børn, gør bare at det er for surt.

Så jeg håber 2019 hjælper mig med at finde vej.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 27 år og voksen? er publiceret 28/12-2018 19:53 af Ida Hansen (Kajaki).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.