Said Mansour...

Det første og bedste 00
ChrisEQ
7 år siden
Næsten dødbringende kælkn...
Kianna Kitte...
2 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
5 år siden
Punkeren er tilbage....
Kianna Kitte...
2 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
2 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
5 år siden
Hej med jer!
vintergækken
7 år siden
Vand
Halina Abram...
2 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
2 år siden
Hej med jer,

Jeg er træt af at høre om Said Mansour.

"Han er mistænkt for at være indblandet i terrorangrebene i den marokkanske by Casablanca i 2003. Angrebene kostede 41 mennesker livet og sårede flere end hundrede."

Og så sidder hans advokat, diverse menneskerettighedsforkæmpere og Amnesty International gudhjælpemig og flæber over at han frygter for sit liv i Marokko og er i stor fare for tortur. Guess what, I DON'T FUCKING CARE! Han har selv sat sig i den situation. Han kunne have fået alt det gode Danmark havde at byde på og et godt liv her og han smed det hele væk. Så jeg er bedøvende ligeglad med ham og hvad der sker med ham. Ud af mit land! Vi kan ikke have personer som ham her.

Og det er ikke fordi jeg er racist. Min modvilje imod ham har intet at gøre med hans nationalitet eller religion eller hudfarve. Det har noget at gøre med at han bare er et virkelig fucking ONDT menneske.

Jeg kan simpelthen ikke klare den måde de sidder og råber højt op om HANS rettigheder. Hvad med alle de mennesker han var med til at myrde i 2003??? Og deres familier? Hvad med dem? Fortjener de ikke bare en smule refærdighed? Jesus Fucking Christ, altså.

Og så vover Amnesty fandme at sidde der på deres høje hellige hest og kritisere os for at udlevere ham, det er sgu ikke vores pligt at huse ham og være ansvarlig for hans sikkerhed til evig tid, fordi han har lavet noget lort som andre i hans hjemland gerne vil straffe ham for. Han må leve med konsekvenserne af sine handlinger ligesom alle os andre.

Så luk røven Amnesty og skift fokus over på de mange undertrykkede kvinder i Emiraterne og andre muslimske lande, der prøver at flygte fra de forfærdelige forhold de lever under, ved at barrikadere sig i lufthavne i en desperat søgen efter et andet land der vil give dem asyl. Måske i skulle prøve at lytte lidt til dem i stedet for at spilde tid på et usselt menneske som Said Mansour. Ja, jeg siger det bare.

Når det så er blevet luftet, så fatter jeg ikke, at jeg faktisk er enig med Støjberg om noget. Nu føler jeg mig altså en anelse dirty. Eww.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Said Mansour... er publiceret 11/01-2019 13:38 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.