Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg kan ikke lade være, og vil heller. Det er meget muligt, man ikke altid bliver populær på det, men nu er jeg ret ligeglad. Jeg siger tingene som jeg ser dem, og jeg er ikke bange for at give tilbage. Jeg kommentere gerne, f.eks brugte jeg v.c fields citat lidt idag..et partis hoveder, blev der vist med nogle af deres citater. Så var der en der havde skrevet at de var psykopater, men det slog mig, at en af dem kun kritiserede kvinder..så slog det mig, w.c fields.."en mand der kritisere kvinder, kan ikke være helt ond" - oprindelig gik den vist på børn, eller kvinder og børn..

i aldi, snakkede ham bag kassen med en ældre dame..hun sagde at hun havde købt en masse tyggegummi, så hun kunne få en fyr i familien til at stoppe med at ryge. Ham, bag kassen mente ikke at tyggegummi var sundt, men at hun istedet skulle købe gulerødder til ham, - for som han sagde, så skulle rygere bare bruge noget til at ha i munden, og til at holde om...ok, så kunne jeg ikke holde mig tilbage mere.."jo, men jeg tror bare, de får problemer med at tænde de gulerødder"

Nå, jeg mødte en på nettet igår, og blot fordi jeg snakkede en anelse med ham..selv om jeg prøver at undgå at snakke med folk..så fik jeg en venneanmodning fra ham. Jeg prøver at undgå at snakke med alt for mange jeg ikke kender..ikke fordi jeg er bange for dem, eller at det ødelægger noget for mig, - men fordi, det altid ender med, at folk vil være venner. Jeg har ikke rigtig brug for venner, for venskaber for mig, er ikke noget jeg tager let på. f.eks en af mine venner fra arbejdet..ringede jeg til, da jeg hørte han havde været på hospitalet. bare for at høre hvordan han havde det, - venskaber der betyder noget, er noget man skal holde ved lige..og nogle man bør være sociale med. - også ender det med, at jeg skal bruge alt for meget tid på, at sikre mig at jeg har gjort det jeg skulle..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk... er publiceret 28/01-2019 15:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.