Det hjalp

Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
De har givet mig chaufførkortet med en tidsbegrændsning på 2 år. I deres udtagelse kan jeg se at, grunden til tidsbegrændsningen er akkurert den samme som de tidligere gav mig afslag på. Så alt den tid,energi og kræfter jeg har brugt, har lønnet sig. Nu er der kommet ro på og jeg kan slappe af.
Mine tanker om hvis ikke og hvad så, har fyldt meget. Uden for min brance er jeg halv gammel ufaglært overvægtig kvinde, der ikke har råd til at være kræsen. Men allle de tanker kan jeg ligge på hylden nu.

Apropos hylde.Jeg har lejet en reol ved et loppe sted. Var ude og stille mine malede sten, chaussesten og skiffer op i torsdags. Er ikke sikker på om jeg har ramt den rigtige prisleje, men det er til at rette på. Synes at det er lidt mærkelig at sælge ud af dem, men kan samtidig også give Claus ret i at, mængden fylder meget herhjemme. At sidde og male/tegne giver mig ro. Har ofte dokumentar fra Dr1 eller Tv2 play kørende i baggrunden., og så sidder jeg der i min egen lille verden. Nogle gange skal jeg virkelig tage mig selv i nakken mht. at der er andre gøremål her i livet. Tiden flyver afsted.

Nu vil jeg flyve ind i seng.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det hjalp er publiceret 02/03-2019 23:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.