2 måneder, 11 dage siden

Fra Lesbisk til Bi-Romantisk Aseksuel....

Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
1 år, 6 måneder siden
Så er det nu
Josephine Lø...
4 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
2 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
2 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
3 måneder, 18 dage siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
6 år siden
...
Kianna Kitte...
3 måneder, 10 dage siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
7 måneder, 28 dage siden
Er du lesbisk
Jønsse
3 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
3 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
1 år, 7 måneder siden
Kreativiteten Længe Leve....
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
4 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
4 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
5 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
5 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
1 år, 8 måneder siden
Hej med jer,

Jeg har haft en seksuel-orienterings opvågning.

Jeg kom til konklusionen igår, at jeg virkelig er Aseksuel. Takket være en artikel, der definerede Aseksuel på en anden måde end hvad jeg havde hørt andre steder. Indtil igår var det eneste som jeg kunne finde om Aseksualitet, at det var mennesker, der ikke kunne lide sex OVERHOVEDET. Det viser sig ikke at være sandt.

Der er nuancer, jeg ikke kendte til. Tilsyneladende kan du nyde onani og stadig være Aseksuel. Det er sgu helt nyt for mig.

Jeg plejede at underholde ideen om Aseksualitet, da jeg var teenager, fordi jeg ikke ønskede at have sex med min mandlige kæreste, selv om jeg absolut var forelsket i ham. Men det gav samtidig heller ikke mening, da jeg elskede at onanere. Så tænkte jeg; "Okay, hvis jeg ikke vil have sex med ham, så betyder det måske at jeg er lesbisk?" Jeg var også altid til piger, det var ikke et stort spring.

Så efter det forhold sluttede, begyndte jeg at date piger og kun piger, fordi sex med dem var mindre "invasivt." Jeg kunne være "top" og please dem og undgå hele "penetrations" tingen, som bare følger med mænd. Jeg hadede det ikke, men jeg elskede det heller ikke. Jeg gjorde det bare fordi de forventede det - og hvis jeg er ærlig, så fik jeg en vis mental fornøjelse ud af give dem pleasure. Det var rart at vide, at jeg faktisk var god til det og kunne gøre noget rigtigt, seksuelt - i hvert fald på en eller anden måde.

Fysisk reagerede min krop bare ikke på den måde, der var meningen. Det var altid en kamp at komme til et sted, hvor jeg var komfortabel ved at være nøgen i en seng med nogen, hvor sex var forventet. Og det sker kun i seksuelle situationer. Ellers er jeg afslappet og nøgenheden generer mig ikke - faktisk det stik modsatte. Jeg er dybest set en nudist i mit eget hjem. Men når presset til at være seksuel bliver lagt på mig, så er det, at hele min krop bliver anspændt og lukker af.

Fordi... jeg kan bare ikke lide det. At være sammen med nogen på den måde gør mig meget ubehageligt tilpas, mens det underligt nok føles helt naturligt for mig, at være sammen med mig selv på den måde.

Efter et virkelig dårligt breakup besluttede jeg at tage en pause fra dating, der pludselig blev til at være single i næsten 8 år uden at have sex med en anden person - og jeg må sige, at de sidste 8 år har været vidunderlige. Jeg savnede aldrig sex eller følte noget manglede. At slå det seksuelle pres fra var det bedste jeg kunne have gjort for mig selv, det fik mig til at indse 100%, at; "Nej, du har VIRKELIG ikke brug for det." Det var en slags bekræftelse.

Men bare fordi jeg datede piger, så betyder det ikke, at jeg ikke også crushede på mænd, jeg troede bare ikke, at det talte fordi de var celebs og jeg ikke kendte dem rigtigt. Nu skal jeg til at revurdere dette.

For hvis jeg har haft pigekærester, som jeg elskede og en mandekæreste, som jeg elskede, så må det jo betyde, at jeg har været Bi-Romantisk hele tiden og Aseksuel på samme tid. Og jeg har det godt med denne erkendelse, det giver mening for mig nu. Langt om længe. But better late than never.

Vær hilset,
Kianna

Ps. Nåh ja - og så fyldte jeg 36 år i søndags, but who cares :P

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra Lesbisk til Bi-Romantisk Aseksuel.... er publiceret 12/03-2019 22:38 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.