3 måneder, 3 dage siden

I redigeringen

S-tog
Tine Sønder ...
5 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
3 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
2 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
4 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
5 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
6 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
4 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
4 år siden
sulten
Sunstar31
4 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
6 måneder, 17 dage siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
3 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
6 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
6 år siden
Hej dagbog, - Igår fik jeg tilsendt 2 video'er fra det raid jeg selv optog. Det var 2 af mine guild venner, der sendte hver deres optagelse. Det var så min opgave at redigere videoerne sammen, - så der af de 3 vidoe'er kun var 1, med intro og outro. Jeg fik lavet min nok bedste video til dato. Folk syntes den var god, - jeg har dog stadig ikke snakket med vores guild leder, som optog en ar video'erne. Jeg tror han vil elske den, da den servere vores guild, og får os til at se ligne proffer.

Jeg tænkte lige før over, hvordan der er nogle der ikke tør diskutere deres religion med mig :) Jeg tænker de har set effekten af det, - en af de religiøse jeg har snakket meget med, uden at bruge had eller dårlige ord..som jeg aldrig gør i en debat, er begyndt at blive svagere i troen. Jeg tænker ikke religiøse er dumme, som jeg ser det, tager de blot fejl på det emne. Hun er begyndt at se fejlne i religionerne, - så mangler vi bare, at hun bruger de samme redskaber til hendes egen..

Det er fjerne religion i udbrud, er ikke noget man bare lige sådan gør på få minutter..det kræver at man giver folk nogle værktøjer, hvor med de kan fjerne de dårlige argumenter.

Hehe, jeg husker hvordan jeg nærmest blev hyperventilerende, da en JW ringede på min dør sidste gang, at jeg nærmest ikke kunne beslutte mig for, hvilket argument jeg skulle bruge på det hun sagde..hehe, der var bare så meget forkert i det hun sagde. Jeg havde set frem til det i årevis, som sagt tidligere var det som hvis en romer, pludselig ringede på obelix'es dør...på nær at jeg ikke nærer nogen voldlige følelser, men blot havde den "yeeeees, men det er jo ikke min fødselsdag.." fornemmelse, Debat!!! woooot wooot woot...

fik jeg sagt, at en jeg troede ikke havde humor, faktisk havde humor..da jeg gik forbi vedkommede, sagde han ud af døren..at jeg ikke fik lov til at gå op i religion..jeg var på vej ind for at ordne noget IT..hehe..han vidste at jeg var ikke troende, når det gælder religion. for selvfølgelig tror jeg på noget :) jeg tror f.eks at min mobil tænder, når jeg trykker på tænd knappen..at der i dette moment findes andre mennesker i verden ud over mig..jeg kan selvfølgelig ikke være sikker, - men det gode ved min så kaldte tro er jo, at man kan teste den..og se om den holder stik..hvilket man har gjort, og derfor kan sige med en vis sikkerhed, at den holder stik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I redigeringen er publiceret 15/04-2019 23:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.