I redigeringen

Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
2 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
1 år, 7 måneder siden
AT forløb
Coleen
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
4 år siden
At være en skaldet kvinde...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
4 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
2 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
2 år siden
Livets Tankespind
Caby
4 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
5 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
6 år siden
Min tur til London...
Kianna Kitte...
1 år, 4 dage siden
En stille bøn
Bastian
6 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
2 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
6 år siden
Hej dagbog, - Igår fik jeg tilsendt 2 video'er fra det raid jeg selv optog. Det var 2 af mine guild venner, der sendte hver deres optagelse. Det var så min opgave at redigere videoerne sammen, - så der af de 3 vidoe'er kun var 1, med intro og outro. Jeg fik lavet min nok bedste video til dato. Folk syntes den var god, - jeg har dog stadig ikke snakket med vores guild leder, som optog en ar video'erne. Jeg tror han vil elske den, da den servere vores guild, og får os til at se ligne proffer.

Jeg tænkte lige før over, hvordan der er nogle der ikke tør diskutere deres religion med mig :) Jeg tænker de har set effekten af det, - en af de religiøse jeg har snakket meget med, uden at bruge had eller dårlige ord..som jeg aldrig gør i en debat, er begyndt at blive svagere i troen. Jeg tænker ikke religiøse er dumme, som jeg ser det, tager de blot fejl på det emne. Hun er begyndt at se fejlne i religionerne, - så mangler vi bare, at hun bruger de samme redskaber til hendes egen..

Det er fjerne religion i udbrud, er ikke noget man bare lige sådan gør på få minutter..det kræver at man giver folk nogle værktøjer, hvor med de kan fjerne de dårlige argumenter.

Hehe, jeg husker hvordan jeg nærmest blev hyperventilerende, da en JW ringede på min dør sidste gang, at jeg nærmest ikke kunne beslutte mig for, hvilket argument jeg skulle bruge på det hun sagde..hehe, der var bare så meget forkert i det hun sagde. Jeg havde set frem til det i årevis, som sagt tidligere var det som hvis en romer, pludselig ringede på obelix'es dør...på nær at jeg ikke nærer nogen voldlige følelser, men blot havde den "yeeeees, men det er jo ikke min fødselsdag.." fornemmelse, Debat!!! woooot wooot woot...

fik jeg sagt, at en jeg troede ikke havde humor, faktisk havde humor..da jeg gik forbi vedkommede, sagde han ud af døren..at jeg ikke fik lov til at gå op i religion..jeg var på vej ind for at ordne noget IT..hehe..han vidste at jeg var ikke troende, når det gælder religion. for selvfølgelig tror jeg på noget :) jeg tror f.eks at min mobil tænder, når jeg trykker på tænd knappen..at der i dette moment findes andre mennesker i verden ud over mig..jeg kan selvfølgelig ikke være sikker, - men det gode ved min så kaldte tro er jo, at man kan teste den..og se om den holder stik..hvilket man har gjort, og derfor kan sige med en vis sikkerhed, at den holder stik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I redigeringen er publiceret 15/04-2019 23:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.