1 måned siden

Det nye tøj

Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
4 år siden
Ryddedag
Sunstar31
4 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
4 år siden
Min tur til London...
Kianna Kitte...
1 år, 1 måned siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
2 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
4 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
6 år siden
Hej dagbog. Jeg har fundet de t-shirts frem, som jeg købte sidste år, men som jeg dengang ikke kunne passe. Nu er de nærmest lidt store i det..jeg købte dem med næste sommer i tankerne..den sommer som snart begynder. Jeg havde i morges smidt 73.5 kilo siden jeg begyndte..jeg ser nu næsten helt slank nu..jeg går efter et par kilo mere..imellem 75 og 80 er mit mål for, hvor meget jeg burde tabe mig..som jeg satte fra start. Starten var for et år siden, sidste lørdag.

Min liv vide er igen krympet, men den mangler stadig et par cm..men ikke noget et par kilo..til 5 ikke ville kunne klare.

Jeg leder i øjeblikket efter en denim jakke,.og har bestilt en denim hat hjem..så det hele kan matche..og jeg kan se lidt smart ud. Idag har jeg en farve strålende t shirt på, der ligner et løvehoved.

Læste lige en artikel, med en der spillede til han vejede 140 kg..ok, men jeg har så indtil videre spillet, og tabt de 73.5 kilo ved det. Hvis en artikel kan give det at spille skylden for, hvad man propper i hovedet og derfor tager på..så kan jeg jo føre det modsatte..det viser sig, at bevægelse kun er en lille del..derimod er kosten alfa og omega..men ja, jeg spiller en del aktive spil..hvor man kommer til at svede..et headset jeg nok sælger engang i næste måned..hvis det nye bliver udgivet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det nye tøj er publiceret 20/04-2019 18:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.