Dagen der gik, og en masse tanker .

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 28 dage siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Det har været en herlig dag.

Har bare været alene og nydt solen.. tænkt en masse tanker.

Jeg elsker at dagdrømme og har idag været en smule rebelsk i mine tanker. Går pt. og tænker meget over hvordan jeg skal gribe hele situationen an med mine kreditore. Har hørt rygter om at de kan ringe i utide hvis man skylder dem penge. Det er klart at fejlen er min egen. Det er 100% mit ansvar at betale tilbage og det var også 100% mit ansvar da jeg tog lånene op igennem tiden. Sket er sket og nu handler det om at komme igennem det på en måde, så jeg ikke drukner i det. Det er der jo ingen der er interesseret i.

Men hvis jeg hver morgen skal mindes om, fra 8 forskellige kreditore at jeg skylder dem penge... så bliver det sku svært at stille skarpt på løsninger, jøbønsker og jobmuligheder.

Hvis det er det som jeg kommer til at se frem til... så vil jeg da sørge for at tage telefonen og forklare dem at jeg stadig ingen penge har. At jeg desværre ikke er blevet rigere siden igår... og da de nu er så interesseret i min økonomi.. så vil jeg ringe til dem en halv time efter og forsikre dem om, at jeg desværre på den halve time stadig ikke er kommet til penge. Bliver de ved med at kontakte mig må jeg jo forholde mig til det som om, at de mangler information og at de er særligt glade for at snakke med mig. Så vil jeg hver morgen sørge for at ringe til dem først! og derpå 2 gange mere da det kan være lidt svært at forstå, at man ingen penge har. Skriver de til mig pr. mail. vil jeg sørge for at svare tilbage... og gerne 2 gange pr. mail, da det kunne tænkes at det havnede i deres spam mail.. man ved aldrig. Jeg vil bare være sikker på at de har forstået min situation. Kommer de på hjemmebesøg, vil jeg selfølgelig snakke med dem i døren. Ind kommer de dog ikke. Nu da vores forhold er "ophøjet" til besøg... så vil jeg da også besøge dem. Hvis de foretrækker kommunikationen ansigt til ansigt.. så vil jeg respektere dette og det er jo kun fair at vi deles om transportudgifterne. Jeg skal self. nok melde min ankomst pr. mail, ligesom de også vil melde deres ankomst. Jeg skal nok holde dem informeret, og gerne 3 gange mere end deres behov... og ja kære dagbog. Jeg vil berette om hele situationen herinde :-)

Har tilmed tænkt over forhandlinger (lidt mere seriøst). Tager jeg et ufaglært job vil jeg kunne tjene et sted mellem 10000 - 12000 kr. efter skat. Tager jeg et faglært arbejde, såfremt jeg er heldig at finde et - vil jeg kunne tjene et sted mellem 15000 og 22000 kr. efter skat. Jeg har en bachelor og et par kandidatprojekter med i bagagen også. Jeg kan på det faglærte plan hjælpe i hele oplevelsesbranchen, indenfor kunst, performance, eventmageri og marketing. Mine muligheder er mange selvom jeg dog ikke har så super meget praktisk erfaring endnu. Der er 3 udfald som kan ske op til den 1 juli.

* Jeg står stadig helt uden arbejde. (I så fald må jeg tilbyde mine evner under eget navn)
* Jeg har accepteret et ufaglært arbejde for en periode (og samtidig taget en mulighed fra en anden uden uddannelse)
* Jeg har fundet et arbejde med gode udviklingsmuligheder, og som kræver mit fulde potentiale, både intellektuelt og som person.

Ved første udfald ville jeg ikke kunne afdrage på mine lån.
Ved andet udfald ville jeg prøve at får lavet et rentestop, med aftalen om at jeg betaler 500 kr. af til hver kreditor. Det svarer til ca. 4000 - 5000 kr om måneden alt efter hvordan kreditorene ser på lånene. Får jeg et højere lønnet arbejde vil aftalen være, at jeg sætter afdragene op.
Tredje udfald ligner på mange måder andet udfald, men ville her kunne afdrage mere.

Når det er sagt, så skal de næste 5 - 10 år ikke handle om at tjene ind til kreditore. Det skal handle om udvikling og at skabe noget til verden. Det er der jeg skal hen. Gider ikke de her økonomiske kvaler. Kreditorene skal self. have deres penge, men de mangler dem jo ikke nu og her. De har masser af penge i forvejen og er bare super dygtige til at sætte andre mennesker igang med at råbe skyldnerne ind i hovedet. Det er åbenbart det der virker bedst for dem. Jeg er meget spændt på at se hvad der sker, og hvilke type mennesker jeg vil møde af den bane. Som sagt... Jeg skal nok sørge for at holde dem informeret.

Det var alt for i aften.

- godnat og sov godt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagen der gik, og en masse tanker . er publiceret 21/06-2019 23:41 af Johannes Hansen (svævende-sind).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.