Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg blev glad i 10 sekunder i dag. 10 sekunder hvor jeg læste et par linjer fra en pige, der skrev om jeg ville snakke med hende. 10 sekunder, hvor jeg kiggede på hendes profil, og så som alle de andre..at man skulle være et ligeså stort Natur menneske som hende. Jeg skrev, at det ville jeg gerne, men at jeg ikke var noget natur menneske. Hvis det ikke betød noget, så gerne..jeg havde allerede kalkuleret oddsne for, at jeg ville få et svar. Jeg hader at få ret.

Jeg ved ikke med sikkerhed, hvordan andre ser på naturen..hvilke glæde de finder i den..men jeg ved, at jeg blev spurgt om det på løbeturen af min chef. Han spurgte om jeg ikke synes det var herligt at løbe i skoven..jeg husker ikke de præcise ord..men det bar præg af, at han nød naturen..Jeg ønsker da heller ikke at jævne skoven, - men jeg ser træerne som værende nødvendige, de er med til at binde co2'en m.m. - men jeg finder det ikke sjovt eller spændende at kigge på træer. Du kunne ligeså godt spørge mig, om jeg ikke synes at den hvide mur er flot. Muren som træerne opfylder en nødvendig funktion, og der bør bestemt plantes flere træer. Det ville helt sikkert hjælpe på klimaet i længden..men der skal selvfølgelig mange til.

Imens de tænker på grønne blade, tænker jeg på fotosyntese. Jeg sagde det til min hjælper, hvortil hun sagde..altid praktiske kenny..som iøvrigt i tirsdag sagde, om jeg da altid tænkte..og ikke bare i 5 minutter kunne koble fra og nyde det..Nej, - jeg er altid igang med at analysere alt,.i dag nåede jeg den konklusion, at lægen havde sendt mig til røngen, selv om hun vidste at de ikke ville finde noget..men for andre ville det virke beroligende. at få at vide, at der ikke var noget at se..men det forklare ikke min smerter i armhulen. tidspilde, som jeg ser det..billederne viser vel kun knoglerne..og de burde ikke fejle noget. Jeg føler ikke, at det er dem der gør ondt.

fik lyst til "Born Ready" med Zayde Wolf

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10 sekunders glæde er publiceret 22/08-2019 18:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.