1 måned, 20 dage siden

skuffet over skuffen

Titte bøhh
Racuelle Hei...
4 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
5 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
3 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
6 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
6 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
3 år siden
min krydderi skuffe kunne ikke lukkes ordentlig , åbenbart fordi at et eller andet var faldet ned bagved , så den måtte ud , for at få rettet på skaden , ud kom den, og tingen fjernet , men så skulle den på plads igen , og da den er ret fyldt , og dermed tung , så fik jeg ikke placeret den rigtigt, i de greb og hjul , hvor den skulle være , så den kørte skævt , og nå man trak den ud vippede den ned , og hang skævt i skuffehullet , irriterende ud over alle grænser .
Jeg skal selvfølgelig have tømt , og sorteret kraftigt ud .
Der jo halve poser der er omkring tyve år gamle, og har mistet kraften totalt . Så nu har jeg taget tyren , altså ved hornene , og bestilt 50 firkantet glas, der kan indeholde en kvart liter og har låg til en læsebare etikette .
Så nu får skuffen lov til at hænge til glassene kommer , og så kan jeg få overblikket igen ,og få bestilt de krydderier, jeg skal bruge her til den tilstundende jul , altså skal der laves nogen , småkager , konfekt , julepålæg ,og så er det på tide, at få planlægningen på plads. mine planer går ud på at prøve at lave noget pastrami,en rullepølse , medister , en røget nakkefilet . sylte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skuffet over skuffen er publiceret 22/10-2019 16:18 af Erling Thestrup (ordkløver6).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.