11 dage siden

Noget om at stoppe med overfladisk bullshit

Brakvand
Marie Martin...
5 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
3 år siden
Kreativ rumdeler...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Onsdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
7 år siden
Israel
Salomon
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
2 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
5 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
5 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
3 år siden
Nå, kære Fyldepen. Her har i mig tilbage for en stund. Det er vist noget i retning af 3 år siden sidst. Jeg ved ikke helt hvorfor...måske er min tid bare løbet fra Fyldepennen, og flyttet sig over på Instagram og Facebook. Jeg har jo også grundlæggende fået det meget bedre, og så har jeg måske ikke samme trang til at skrive.
En hilsen fra en ven, som jeg mødte her igennem for mange år siden, fik tankerne hen på Fyldepennen, og disse tanker flyttede rundt på nogle andre tanker, og til sidst var der egentlig lidt kaos fordi de tanker lagde sig hulter til bulter, i stedet for pænt at putte sig ned i de rigtige skuffer og skabe og hylder. 1 tanke mere, og det hele ville være væltet ud over kanten og BOM ned på gulvet i en kæmpe rodebunke.

Nogle af tankerne gik ud på hvorfor Facebook og Instagram er blevet vigtigere for mig, når guderne skal vide at de oplæg jeg laver der, er så totalt ligegyldige, at jeg nærmest skammer mig bagefter. Det er oplæg uden værdi. Det er selfier og fremvisning af et par fødder i nogle sko der er plantet i efterårsblade, det er billede af noget smart aftensmad, det er flygtigt og banalt og det hele er ærligt talt BÆ! Hvem fanden gider dybest set se de ting? Jeg gør ikke selv. Men jeg lægger det selv op? Det giver ingen mening for mig mere.
Der må da være grænser for, hvor meget bæ jeg vil fylde min hjerne med? Tænk hvis der en dag ikke kan være mere, så fortryder man måske nok at man i en årrække tillod alt det bæ at blive lukket ind?

Tid til at finde ud af af hvad der er vigtigt. Jeg elsker smuk poesi, jeg elsker meningsfuldt poesi, jeg elsker når det er skævt og smukt og skarpt på samme tid. Når alt bullshit er skåret fra, og man kommer derind hvor det er ægte.

Jeg gider bare ikke fylde andre menneskers hjerne op med overfladisk bullshit mere. Selfier og madbilleder. Stop det. Fjern det fra denne planet, og lad det kredse om jorden som rumaffald, eller doner det til Den gamle by i Århus, hvor de kan bygge et hus og lave en udstilling: 2010'ernes hjerneforfald og overfladiskhed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Noget om at stoppe med overfladisk bullshit er publiceret 04/11-2019 09:44 af Kirstine Asbøl (lope).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.