Vandt igen idag

Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Hej dagbog, jeg sad imorges og fyldte mit hoved med lidt mere om menneskets evolution. Inden så jeg manden i den sjoveste video, hvor han klipper sig selv ind i en af de samtaler religiøse tror de kan vinde..og svare så videnskabelig på det, at det får den religiøse til at lige et uoplyst fjols. Der er han så bare ikke færdig med videoen..så skifter han sig selv over i den anden side af bilen, på den religiøses side..imod ham den religiøse, der leger ateist..for at spille sig selv de spørgsmål, han lader som om, han mener er åbenlyse. Men ham der har studeret evolution, der nu har ændret frisure osv og leger så religiøs..som ham den religiøse legede ateist.. men igen udstiller han så med en super humoristisk ironi, hvordan de religiøse tænker..Sjoveste video i 2019. Han slår ham både som sig selv, og som ironisk religiøs.

Anyway, - det skal lige siges, at jeg også startede morgnen ved at se, at der igen var skattelettelser på vej..hvilket igen mindede mig om, hvorfor jeg konstant stiller spørgsmålet til DFerne..der har travlt med at angribe udlændige, og spille "det er synd for" kortet..du ved, der ville være penge til de ældre..hvis bare..nej..og dem som så tror, at jeg ville alliere med fremmed haderne, fordi jeg intet tilovers har for religion..må så få spørgsmålet..hvorfor tror du, at de penge vil gå til de ældre? Hvor efter jeg kan linke artikler flere år tilbage der snakker om skattelettelser..i stedet for velfærd..det virker som om, det ikke er så vigtigt, at fixe problemerne for dem det er synd for..for så ville de ikke kunne bruge det kort mere.

Som ateist bryder jeg mig ikke om det religion gør ved folks dømme kraft. Men jeg "angriber" på denne..og er ligeglad om folk er kristne eller andet..ååh ok, der er en enkelt religion der er ok..the jaines..husker ikke hvordan det staves..men i den..jo mere religiøs du er i den religion, des mere frygter du at træde på selv den mindste tissemyre..det er virkelig fredens religion.

Nå, jeg var så hjemme ved de gamle..viste min far hvordan han kunne tale med sit nye tv.

Dagen sluttede med at jeg live streamede i min star wars kåbe..imens jeg spillede et online star wars spil..jeg vandt, min bastila holdt skansen..så jeg har nu vundet imod 6 modstandere i træk. Folkene i guilden kalder mig for boss.. iøvrigt..hader det..som leder forstår jeg, at ja..jeg bære en titel..men hvad er jeg uden mine medlemmer...vi er lige,..bare..jeg laver alt arbejdet for dem..imens de kan slappe af, og nyde det..meh, bossen arbejder..for mig virker jeg mere som en civil servent.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vandt igen idag er publiceret 29/12-2019 00:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.