Når lyset bryder frem

Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg ved ikke hvorfor, men så mange alt for unge piger kigger efter mig. Jeg tænker det måske er fordi jeg ser yngre ud, men jeg har ingen interesse, Ja, det kan godt være jeg ser ung ud, - men indvendig har jeg altid været en gammel mand. Efter jeg har tabt mig, er der virkelig sket noget. Nu skal jeg så bare sørge for, at det ikke går galt igen.

Jeg er stadig super træt, og jeg har svært ved at få gjort noget af det ,jeg har lyst til..når jeg tager mig sammen, så forsvinder lysten nærmest med det samme..og jeg ender med at spilde min tid istedet. Jeg har fået lavet en lille 35 minutters video til min ateistiske kanal.

jeg håber det bliver bedre, når det bliver lysere.. imens har jeg en masse ord der simpelthen bliver ved med at lægge i mine tanker. De fleste af dem omkring hvorfor jeg har ret, mht til et foredrag jeg tager til, sammen med folk fra arbejdet..omkring noget af det jeg arbejder med. Nogle er så positive, og det er ikke fordi jeg er negativ for at være det..men jeg ser bare det negative. Jeg ser, at uanset hvad vi tænker og kunne ønske os..så nytter det ikke noget, og det er skønne spildte kræfter..når det til slut alligevel ikke er os der bestemmer.

Jeg tager dog med, for at kunne minde de andre om dette faktum..yes, også for at tilbringe tid sammen med dem..Ligenu har jeg mest lyst til at lægge i min seng og bare høre musik..ååh det minder mig om..den var helt galt ved naboerne igår..det lød som et kæmpe skænderi..jeg ved ikke om kvinden blev slået..men jeg ved, at der var andre der forsøgte at dæmpe dem..jeg lyttet efter, om jeg skulle gå ud for at gøre noget ved det..

Jeg forstår ikke hvorfor de ikke går fra hinanden. Jeg ved, at manden ikke lyder særlig klog. Hvis man har et godt argument, så hjælper det ikke at råbe. og at fortælle kvinde hvor dum hun er..er både et dårligt argument, og nyttesløst. Hvad regner han med? at hun giver ham ret på den baggrund? - Jeg forstår at manden er i sine følelser vold..det tillader jeg mig kun at være, når jeg er alene. Man er ikke altid rationel, når man tillader sine følelser at domminere..og jeg har af og til ladet mine følelser overrumple mig..og styre mig..når folk jeg har holdt af, har stukket mig i ryggen..men så træder min kontrol instans igang..også er det ikke længere muligt, for vedkommede at vægge en eneste følelser i mig..vedkommenes "standing" hos mig..er væk.

Det er nok derfor de bliver sammen..følelserne, de ikke kan koble fra, og se..at det ikke giver mening at blive i et sådan forhold..De burde lære reglerne for at debatere, - de logiske fejlslutninger.

det minder mig om..jeg kunne ikke dy mig..da religiøse mente, at man burde ha religiøse tørklæder i hæren..ok, - helt iorden, hvis der så også må være satanistiske symboler..for hey, skal der være religions frihed..må det vel gælde for alle :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når lyset bryder frem er publiceret 10/02-2020 22:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.