1 år, 11 måneder siden

Endnu en dag er gået...

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
5 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
12 dage siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
13 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
13 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
6 år siden
Jeg er så glad for, at jeg har et arbejde. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden det i denne svære tid for mig lige nu. Det for tankerne på afstand, men ikke helt. Der er gået 2 uger nu.17 dage for at være helt præcis. Der blev livet godt nok vendt op og ned for mig.

Er rigtig glad for at jeg fandt Fyldepennen. Her kan jeg skrive lige hvad jeg vil og hvad jeg tænker. Tjaa, det var faktisk dig der viste mig Fyldepennen og nu bruger jeg det næsten hverdag.

Jeg spurgte Michael i dag om jeg måtte tage udturen med varebilen. Jeg havde sådan en trang til at komme ud og kører og heldigvis sagde han ja. Turen gik til Aalborg, da der var nogen kunder derude, som skulle have vare.

Solen skinnede igennem forruden. Det føltes varmt, men jeg havde det ikke ret. Når man kører bil, så kan man enten vælge at tænde radioen eller lade være. Jeg gjorde en blanding af begge. Jeg sang når de sørgelige sange var på, så fik den fuld skrue på højtalerne og mit stemmebånd.

Men når der ikke var triste sange, så slukkede jeg radioen. Der kunne tankerne få lov til at komme ud. "Kæft hvor er jeg godt nok slået helt ud og er totalt ødelagt. Jeg prøver hverdag at komme over det, men bliver hele tiden holdt tilbage af noget inde i mig .Hvorfor kan jeg ikke komme videre? Du er ikke så nem at få ud af hoved. Du har virkelig sat dit præg i mig"

Jeg holde for rødt inde i Aalborg midtby. Der var et gammel ægtepar som gik over vejen. Jeg kunne ikke lade være med at blive misundelige på dem. Jeg tænke "Sådan. I gjorde det. I nåede langt"

Jeg kørte også forbi AMU. Vores gamle skole. Eller din skole nu. Jeg tænkte "NU GÅR JEG IND I HENDES KLASSE OG SIGER, HVAD JEG FØLER FOR HENDE OG AT JEG ELSKER HENDE" men jeg ved jo godt, at det ikke ville hjælpe overhoved. Når du har besluttet dig for noget, så laver du altså det ikke om.

Det minder mig og de gange du fortalte mig, om dine 2 ekskærester, der kom krybende tilbage til dig efter at du havde slået op med dem. Men du var så sej og holde fast i din beslutning. Du havde truffet dit valg. Du ville ikke havde dem tilbage. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle blive en af dem, at det valg skulle falde på mig.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre? Hvordan kommer jeg videre? Det føles virkelig ikke som om at jeg ikke kan. Mine tanker og det jeg føler er låst fast. Hvad er din hemmelighed? "BARE STOP MED AT ELSKE. ER DET SÅ NEMT?" det føles ikke ret, ikke rigtigt.

Jeg er forresten begyndt igen til Floorball 2 gange om ugen. Jeg kan ikke sidde hjemme alene. Jeg ved at der mangler noget herhjemme og jeg ved at det er dig. Så derfor er det svært for mig at være her.

Jeg er skam nok bare en klynker, men det er ikke nemt for mig, at smide 7 år i skraldespanden. Jeg gør alt hvad jeg kan og prøver at acceptere det her.

Turen gik hjem af. Jeg håber at jeg har det lidt bedre i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en dag er gået... er publiceret 04/03-2020 18:06 af Daniel Nielsen (Daniel-00).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.