1 år, 10 måneder siden

Epidemien er sået i det danske samfund

Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
10 måneder, 1 dag siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Det har vært en meget mærkelig dag i dag på jobbet.

Eleven som jeg skulle lære op. Kom ikke i dag. Det fik jeg at vide af chefen. Chefen ville ikke have ham alligevel, når udbruddet af Corona var igang og nu når hele Danmark er lukket ned. Så er der ikke behov for ham.

En af os, har fået 14 dags karantæne. Det er ikke godt. Det er meget slemt nu. Man ved ikke hvem der har det. Dagen gik ellers som den plejede. Der er ordre der skal pakkes, men der er ikke ligeså mange ordre, som der plejer at være. Vi kan godt mærke det hernede, at der er meget stille lige nu. Det påvirker os alle det her og det er meget skræmmende. Bliv inde og hold dig væk fra andre. Det er det de siger vi skal gøre.

Der var pressemøde i dag. Det startede klokken 14:00. Vi så det alle sammen på computeren "Epidemien er sået i det danske samfund. Den udvikler sig med stadig større hast" Hårene rejste sig. Vi lyttede alle sammen. 3 nye testmaskiner er blevet købt ind og er blevet fordelt i Danmark. Aarhus, Odense og København "Det her, det skal tages alvorligt!"

Nu vare det sikkert ikke længe før, at jeg skal indstille arbejdet og tage hjem, men hvem siger at der er et arbejde i morgen?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Epidemien er sået i det danske samfund er publiceret 16/03-2020 17:42 af Daniel Nielsen (Daniel-00).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.