10 måneder, 8 dage siden

Epidemien er sået i det danske samfund

Den Søde.
Ruth Christe...
4 år siden
Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
4 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
6 år siden
Drømme
Salomon
5 år siden
Op på den hest!
Bastian
8 år siden
Det har vært en meget mærkelig dag i dag på jobbet.

Eleven som jeg skulle lære op. Kom ikke i dag. Det fik jeg at vide af chefen. Chefen ville ikke have ham alligevel, når udbruddet af Corona var igang og nu når hele Danmark er lukket ned. Så er der ikke behov for ham.

En af os, har fået 14 dags karantæne. Det er ikke godt. Det er meget slemt nu. Man ved ikke hvem der har det. Dagen gik ellers som den plejede. Der er ordre der skal pakkes, men der er ikke ligeså mange ordre, som der plejer at være. Vi kan godt mærke det hernede, at der er meget stille lige nu. Det påvirker os alle det her og det er meget skræmmende. Bliv inde og hold dig væk fra andre. Det er det de siger vi skal gøre.

Der var pressemøde i dag. Det startede klokken 14:00. Vi så det alle sammen på computeren "Epidemien er sået i det danske samfund. Den udvikler sig med stadig større hast" Hårene rejste sig. Vi lyttede alle sammen. 3 nye testmaskiner er blevet købt ind og er blevet fordelt i Danmark. Aarhus, Odense og København "Det her, det skal tages alvorligt!"

Nu vare det sikkert ikke længe før, at jeg skal indstille arbejdet og tage hjem, men hvem siger at der er et arbejde i morgen?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Epidemien er sået i det danske samfund er publiceret 16/03-2020 17:42 af Daniel Nielsen (Daniel-00).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.