hvis de nu bare kunne tage sig sammen...

brænde
Peter
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 2 dage siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg sidder klar ved min computer, - imens har jeg haft kigget på "schrodinger's cat" og den virker til at gå fint i spænd med Niels Bohr's "spooky" atom model. Nu jeg alligevel sidder ved computeren og venter på, at folk har brug for hjælp, kan jeg ligeså godt lave det, som jeg plejer at lave..når jeg sidder ved computeren og spiller istedet..køre så meget ind i mit hoved som mulig..og fordi der ikke altid er nok til at stimulere, - så ryger der lidt musik på imens..lige nu er det fra Rick and morty "Get your shit together" - jeg kan godt lide Rick and Morty, - Mest fordi Rick, der fordi han er klogere end alle andre, er fuldstænding ligeglad med alle andre...fordrukken, med en under tone af, at alt er omend ikke meningsløst, så er den eneste mening med livet, den han selv skaber. Der er meget rigtigt i det, - men jeg vil nu sige, at med at være ligeglad med andre, ikke behøver at hænge sammen.

Jeg har i de seneste dage set mange indlæg, som jeg har kommenteret på..jeg kan ikke lade være, - og heraf, mit håb om, at folk kunne tage sig sammen..først en der mente at det var fint, at der var en masse der døde pga den her virus..fordi vedkommede mente at jorden var overbefolket. Ok, - gad vide om vedkommende har andre myter, vedkommende hænger fast i. Ja, en myte..Vi kan producere næsten dobbelt så meget mad, som vi har brug for, for at dække jordens nuværende befolkning. Ahhh, men forurening? det må være der argumentet er? men problemet er, at Ja, selvfølgelig forurener mennesket i sig selv en lille smule..og det er ikke sarkastisk sagt. Det folk glemmer er, at der forskel på, hvor meget et menneske i afrika forurener og en i f.eks europa. Ahh, Nuancer..det vil sige, hvis vi des mere grøn omlægning vi får gennemført, desbedre.

Min næste tanke er så, - Hvad hvis vi i europa og usa osv..mistede 3% af befolkningen..hvilket ville være en del..ville der så ske det, at der blev født flere børn? et Baby boom, - som hvis man var bange for, at kun nogle af ens børn overlevede, eller oplevede en del død omkring sig..og hvis det skete, ville vi så ikke risikere, at befolknings væksten steg drastisk, nu hvor den ikke er i så hastig fremgang længere..

anyway, - en masse tanker, og forbindelser til historien kører igennem mit hoved..som potentielle muligheder for en forandret virkelighed, - Cause and Effect.

Jeg har fået en ny på vennelisten, hvis kone er præst..og jeg har sådan en trængene lyst til at kommentere..når der bliver snakket "gud og jesus" - igen, - folk..kom nu ud af jeres huler..get your ... together...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvis de nu bare kunne tage sig sammen... er publiceret 30/03-2020 10:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.