chili og debat

Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 3 dage siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Hej dagbog, - jeg fik plantet nogle af mine chili'er om..også fik jeg også et nyt dansk medlem i min star wars guild. Så nu er vi 50 igen..jeg gør det godt som leder. Jeg har traditionelt ellers altid været ham der rådgav lederne. Jeg er stærkere end nogen sinde.

nå ja, så var der en pige der har trykket interesseret på mig..men jeg har valgt ikke at trykke noget tilbage..for A. hun ser ud til at ha problemer, B: hun er for langt væk og C: hun har sit liv der hvor hun har det, - og jeg har mit liv der hvor jeg har det..og det kommer ikke til at ændre sig.

Så rodede jeg mig ud på facen igen, - og ja, som altid støder jeg ind i folk der ikke har styr på deres argumenter. En der mener at ateisme og kina og nord korea har noget til fælles..Ud over at der er religion i kina, så handler kina mere om regerings form, - aka, rød eller blå, - liberal eller social...og ateisme er ikke et svar på rød eller blå..men kun et svag på, at man ikke kan se, at bevis byrden for en gud er opfyldt. - Nå ja, og selv om Nord Korea har deres Kim som gud, - så slipper de da i det mindste for ham når dør...på den måde, er han ikke så omnipotent en gud at tro på.

Jeg har hørt det hele så mange gange før, - jeg venter bare på den klassiske, - nazisterne :) hvor datidens pave fejrede hitler på hans fødselsdag, og hvor deres bælte spænder sagde "gott mit uns" - det er altid en oplagt kastanje jeg gerne returnere direkte tilbage et vist sted.

nå¨ja, - dont get med started..så brugte han ord som Militante ateister, - Ok, altid sjovt at man med ord og logik kan blive fremstillet som militant, når det er det eneste "våben" et fredeligt våben..når religiøse har brugt rigtige dræbende våben, og mange stadig gør det...men det er vel fordi de ser jeg smadret på logikken? så til deler de, de egenskaber som "militante" som de selv sidder med..projektering.

Anyway, - ingen jeg ser, slipper afsted med dårlige argumenter..jeg er ligeglad med hvem de er, - om jeg kan lide dem eller ej..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget chili og debat er publiceret 08/04-2020 19:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.