1 måned, 2 dage siden

Verden

At slette eller ikke at s...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
5 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
5 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
7 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
4 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
5 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
4 år siden
Jeg er udgivet, woo!
Kianna Kitte...
2 år siden
Hej dagbog, - Min bror har lige fået fat i en computer, men hans skærm passer ikke..jeg har heldigvis en adapter han kan låne. Anyway , - Jeg ser så meget idioti i verden, det er helt vildt. Det er som om, at verden omkring mig er fyldt med idioter. Jeg har lyst til at skrive et længere stykker omkring de manipulerende kvinder..jeg ved, det ikke just gør mig populær, men f..det..jeg er ligeglad. Lykken ville være, at være uvidende, ikke at kunne se det stupide i folk..Deres rigtige mænd...f..off, - find dig selv, inden du fortæller os andre, hvordan vi andre ikke er rigtige.

Så er der dem, der har taget sølvhatten på...og begynder at snakke om, bil gates og corona virus..seriøst..jeg ender altid på facen, i en eller anden debat tråd. Hvor en eller anden kommer med et eller anden helt hen i vejret..jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det..for det er ikke et argument.

Så er der alle de der, - "åh men de er så kloge med en IQ på..." seriøst, - jeg har sådan en lyst til at spørge om, de så ved hvad kognitiv bias er..og hvorfor det gør, at selv folk der ellers er kloge let kan tage fejl.

Nå, - så kom min bror forbi for at hente den adapter..jeg gav ham lige en 16gb ram klods med..der var kun 8gb ddr4 ram i den han har købt..og jeg havde en 16gb ddr4 ram læggende..

Jeg er så gået igang med at se "After life" på netlix, - sæson 1 var god, og 2 er i samme stil..minder på en måde lidt om mig, og hvordan jeg ser verden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Verden er publiceret 25/04-2020 15:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.