17 dage siden

på den lange bane

Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
7 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
4 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
7 måneder, 18 dage siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
3 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
5 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
1 år, 10 måneder siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
5 år siden
Vikinge Power til Melodi ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
7 år siden
Hej dagbog, - Meget af det jeg gør, gør jeg for en fremtid jeg kan se på den lange bane. Når jeg f.eks bygger en alt konto op i et spil, og joiner en anden guild med den, end den hoved guild jeg selv er i og styre..så gør jeg det med fremtiden i sigte..få venner, når de så kommer i krise engang..kan du tilbyde dine nye venner et nyt hjem.,.hos din stærke guild..der også mangler et pare stykker i at være komplet.

Når jeg diskutere, så regner jeg heller ikke med, at jeg overbeviser vedkommede jeg diskutere med. Det gør jeg ikke, fordi folks hjerner elsker deres egne hjerner..og ville aldrig indrømme at de tog fejl, - så ville de jo tabe ansigt. Jeg håber på, at andre ser med..og dem der gør, har jeg måske større chancer ved at nå. Dem der ikke selv er i ilden..

her kan jeg iøvrigt godt lide pedellen, - han påstår også engang imellem noget..men han tænker, ok..Kenny siger det nok ikke, fordi han bare skyder ud i tågen..så han går selv ind og kigger efter..og må så indrømme, at jeg havde ret.

Engang imellem får jeg nogle "likes" på det jeg siger..af andre..men det er ikke for likes jeg diskutere..jeg ved godt, at jeg ikke ved alt..og tror ikke, at jeg er den klogeste i alt..det er derfor jeg kunne indgår i debatter hvor jeg reelt set har vundet på forhånd, - vundet, set i et perspektiv af, at vedkommede man diskutere med ikke bliver overbevist..men at andre måske gør..vundet, i at debatten allerede har været kørt af i forvejen af andre..(uden at dem jeg diskutere med ved det)

Det sjove er, at folk altid er klar til at fortælle hvor kloge de er, og dumme andre er :) Donner-kruger effekten anybody..Ja, jeg har siddet i mange år, og fyldt på med viden om alt muligt..for jeg har aldrig haft et liv..så jeg har fyldt mit hoved med viden istedet. Som du ved, var mit største ønske som barn, at blive lære..ikke pga arbejdet..men jeg troede dengang at det var de klogeste mennesker..hahah..jeg ved bedre idag.

idag har jeg iøvrigt raid i guilden, og guild kamp..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget på den lange bane er publiceret 10/05-2020 14:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.