4 måneder, 6 dage siden

pedel og rengøring

Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
4 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
5 år siden
Positivitet?
Luna Mø
3 år siden
Jehovas Vidner = påtrænge...
Kianna Kitte...
3 år siden
Ensom
Ansu Orheim ...
12 dage siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
8 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
8 år siden
Bog Trailer....
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
2 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
1 år, 8 måneder siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
7 år siden
Hej dagbog, - som altid, kommer fredags pedellen og rengørings damen ned på mit værksted om fredagen, for en lille snak...bare for at klare verdens situationen. Rengørings damen, har altid travlt med at fortælle alt muligt om mig, når andre kommer forbi. En anden fra rengørings holdet kom forbi, også fortalte hun hende der kom, at jeg ikke troede på noget. Det er så ikke helt sandt, men ok, - inden for en kontekst af religion, er den god nok. dvs inden for en kontekst af, hvor tro er blind og ikke kan bevises via prøver. Jeg kan godt tro på andre mennesker, f.eks hvis de siger de lige har købt en bil, - så kan jeg ikke være sikker, men jeg har dog set røde biler før, så det kan lade sig gøre..hvis de derimod siger, at de har en rød drage i deres skuffe..ja, så ville det ændre mit verdensbillede, og derfor ville jeg kræve beviser.

anyway, - det var ikke det jeg ville forklare..men hende rengøringen jeg snakker med, plaprede strak op om, at jeg ikke troede på noget...overfor hende kvinden der kom ned..og hun mente, at jeg bare skulle tro..så jeg sagde til hende, at jeg havde en rød drage i min skuffe..og at hun bare skulle tro på det..Hun mente ikke, at det var det samme..men det er det, - det er en påstand, - har du beviser for den...aahh, men man skal bare tro..mente hun, men tro ikke en pålidelig metode til at komme frem til sandheden på..for, er det noget du ikke bare kan tro på? og er der andre tilfælde, hvor du bruger denne blinde form for tro..hvor du ikke har mulighed for at føre beviser for den. f.eks..lukker du øjnene, når du går over vejen..og bruger din tro? eller tror du på, at de mand er dig tro..hvis du finder læbestift der ikke er dit, på hans tøj..se det er ikke det samme..en slags tro kan testes, en anden kan ikke..så det er ikke samme slags..ud over det, når man har testet din tro via bøn..så er det gået galt..så har det vist sig, at det ikke virker, eller at det har en lille men forklarlig negativ effekt.

så begyndte hun med "jamen satan" - og der lød det kort fra mig, - noget jeg heller ikke tror på, kan du bevise det..det eneste hun kunne nærmest stamme var..men tro..tro..tro..så skyndte hun sig at gå.. - begynd aldrig at snakke om den slags til mig..med mindre du er klar til at bevise din påstand.

Hjem ad i bussen tænkte jeg på, at nogen engang sagde til mig..jamen alle troende inden for en bestemt retning er ikke ens..hvilket jeg heller ikke har sagt at de er..men problemet er, at de alligevel er ret ens på et punkt, hvis de tror på en bog. For det svare for mig lidt til at sige, - Jamen det er ikke alle nazister der slog folk ihjel..Nej, hvis de render rundt, og finder at "mein kampf" er en super bog..og det blot handler om fortolkningen, der gør at man kan vaske sine hænder rene for, hvad denne bog er blevet brugt til..så drop bogen.

Nå, men min hjælper kommer tilbage i næste uge..det var hende jeg hjalp med en ram klods over telefonen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pedel og rengøring er publiceret 15/05-2020 19:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.