pedel og rengøring

Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hej dagbog, - som altid, kommer fredags pedellen og rengørings damen ned på mit værksted om fredagen, for en lille snak...bare for at klare verdens situationen. Rengørings damen, har altid travlt med at fortælle alt muligt om mig, når andre kommer forbi. En anden fra rengørings holdet kom forbi, også fortalte hun hende der kom, at jeg ikke troede på noget. Det er så ikke helt sandt, men ok, - inden for en kontekst af religion, er den god nok. dvs inden for en kontekst af, hvor tro er blind og ikke kan bevises via prøver. Jeg kan godt tro på andre mennesker, f.eks hvis de siger de lige har købt en bil, - så kan jeg ikke være sikker, men jeg har dog set røde biler før, så det kan lade sig gøre..hvis de derimod siger, at de har en rød drage i deres skuffe..ja, så ville det ændre mit verdensbillede, og derfor ville jeg kræve beviser.

anyway, - det var ikke det jeg ville forklare..men hende rengøringen jeg snakker med, plaprede strak op om, at jeg ikke troede på noget...overfor hende kvinden der kom ned..og hun mente, at jeg bare skulle tro..så jeg sagde til hende, at jeg havde en rød drage i min skuffe..og at hun bare skulle tro på det..Hun mente ikke, at det var det samme..men det er det, - det er en påstand, - har du beviser for den...aahh, men man skal bare tro..mente hun, men tro ikke en pålidelig metode til at komme frem til sandheden på..for, er det noget du ikke bare kan tro på? og er der andre tilfælde, hvor du bruger denne blinde form for tro..hvor du ikke har mulighed for at føre beviser for den. f.eks..lukker du øjnene, når du går over vejen..og bruger din tro? eller tror du på, at de mand er dig tro..hvis du finder læbestift der ikke er dit, på hans tøj..se det er ikke det samme..en slags tro kan testes, en anden kan ikke..så det er ikke samme slags..ud over det, når man har testet din tro via bøn..så er det gået galt..så har det vist sig, at det ikke virker, eller at det har en lille men forklarlig negativ effekt.

så begyndte hun med "jamen satan" - og der lød det kort fra mig, - noget jeg heller ikke tror på, kan du bevise det..det eneste hun kunne nærmest stamme var..men tro..tro..tro..så skyndte hun sig at gå.. - begynd aldrig at snakke om den slags til mig..med mindre du er klar til at bevise din påstand.

Hjem ad i bussen tænkte jeg på, at nogen engang sagde til mig..jamen alle troende inden for en bestemt retning er ikke ens..hvilket jeg heller ikke har sagt at de er..men problemet er, at de alligevel er ret ens på et punkt, hvis de tror på en bog. For det svare for mig lidt til at sige, - Jamen det er ikke alle nazister der slog folk ihjel..Nej, hvis de render rundt, og finder at "mein kampf" er en super bog..og det blot handler om fortolkningen, der gør at man kan vaske sine hænder rene for, hvad denne bog er blevet brugt til..så drop bogen.

Nå, men min hjælper kommer tilbage i næste uge..det var hende jeg hjalp med en ram klods over telefonen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pedel og rengøring er publiceret 15/05-2020 19:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.