21 dage siden

alle mulige måder

Toughest Race i København...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt af hvert...
Kianna Kitte...
2 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
3 år siden
Jeg er udgivet, woo!
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
1 år, 10 måneder siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
4 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
3 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
3 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
4 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
5 år siden
De første dage
Michala Esch...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
4 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
1 år, 6 måneder siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
7 år siden
Hej dagbog, - Min hollandske ven, mener stadig jeg skal ha gang i min podcast. at jeg burde være en Dansk seth rogan. Bare fordi jeg elsker at diskutere. Han sagde, at der ville være en del der ville elske at følge drama'et, - men jeg gør det ikke for dramets skyld, - jeg gør det fordi jeg hader dårlige argumenter! Idag var der f.eks en der skrev, at øst europærere blev ved med at komme hertil, fordi vores fængsles system er for svagt. Ok, - havde jeg lyst til at sige..jeg tænker på et tal fra 1-10 - hvad er tallet? pointen er, hvordan kan man uden at spørge dem, vide hvorfor de kommer hertil, igen og igen..hvordan kan man kende deres tanker? Jeg ved godt, at det folk siger indgår i den narretive historie de fortæller sig selv..men, kunne det ikke A: være fordi de ikke regner med at blive taget igen? eller B: kommer af ren desperation, uanset hvad? - eller en helt anden grund..men manden havde lagt sig fast på..at det måtte være fordi fængsles systemet var for slapt.

Ligesom mig, syntes min ven fra holland også, at BLM var stupidt..ikke fordi han ønskede nogle sorte noget ondt..men fordi ALL LIVES MATTER...jamen, vil nogen sige..nu handler det om de sorte..ok, er mit svar..kan jeg så lave en White lives matter, organisation, uden at blive stemplet som racist?! fordi som jeg ser det..med statestikken i baghånden..så er der flere hvide der bliver skudt af politiet i usa end sorte..så det tal er større..også har vi et mindre tal som latinoerne..der også bliver skudt..er det så også lige lidt vigtigt med dem..for man går kun efter det midterste tal..men men slave handel..kan jeg allerede høre dem sige, i et historie løst suk..der ikke tager højde for hvide slaver, eller hvem der solgte hvem fra starten...for igen, kun 1 tal er vigtigt for dem..hvor ALLE tal er vigtige for mig.

Nå, men som sagt..min hollandske ven vil ha mig på twitter og igang med podcasts..jeg er rød..men jeg er anti sjw, og anti feminist..jeg ved godt, at disse 2 anti ord. sadler mig med nogle argumenter..hvor folk istedet burde spørge hvorfor. Det gør folk bare sjælden..hellere opfinde labels, end lytte til hvorfor. Ligesom en engang sagde, at det var fordi vi ville bestemme over kvindernes sex..sikke noget sludder..hvilke ord i, - jeg vil ikke ha noget med dig at gøre, for samfundet er unfair overfor mænd..betyder, at jeg vil ha noget med dig at gøre?! det er som om man ikke lytter..men istedet vil sadle folk med sit narretiv...gør jeg så ikke det samme? Nej, - jeg lytter til hvad folk siger..og deraf, kommer min reaktion. mit kommer som svar, på stupide argumenter..

Min ven fra holland har desværre ikke rigtig tid til at spille mere..han har sit arbejde og kone og pap barn. vi var også enige om, at det med hvid privilegie er lidt stupidt..mit svar er der..kiss my white ghetto ...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget alle mulige måder er publiceret 16/06-2020 18:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.