6 måneder, 29 dage siden

Måske jeg skulle...

Mit sidste farvel til mor
Jønsse
4 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
3 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
Sex robotter...
Kianna Kitte...
3 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
5 år siden
Er der en mening?
Jønsse
4 år siden
Brakvand
Marie Martin...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
12 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hej dagbog, - Seriøst, jeg ender med at skulle sige det samme konstant, fordi folk igen og igen kommer med det samme fejl argument..hver gang, får jeg en del thumbs up på at vise dem, hvor de tager fejl. Jeg burde nok lade være med at følge det politiske parti, - jeg er som sagt bare rød, men..som sagt, det er sørgeligt at se, hvordan de røde kammer over, og til side sætter god logik.

Der er iøvrigt en pædagog, som jeg faktisk godt kan lide..men hver gang jeg ser ham, kommer han med en af de mange platituder jeg hader..og han gør det selvfølgelig i bedste mening..men jeg hader sætninger uden formål...der hvor folk blot siger noget, for at sige noget...Lige fra Godmorgen, til velbekomme..som iøvrigt får mig til at krumme tær hver gang..fordi det er noget man for mig at se bruger, når man står for at ha lavet maden og servere den..men han har jo ikke lavet maden...anyway, - næste punkt..hvordan går det? - seriøst...spørg min læge..jeg mener, what hell do you want!? a list... - i am tired, my heart hurts, and a bit hungry..fearfull, of this virus..puzzeled about peoples lack of logic. og ha en fortsat god dag...suk..hvor ved du fra, om min dag har været god? - please sig noget meningsfyldt..noget der viser, at du har flere tanker, end blot statisk overflade bavl...

så kom der en lærer idag, der sagde at der var meget hun ikke forstod.,.jeg gav hende selvfølgelig ret, men at hun kunne trøste sig med, at sådan var det for de fleste, om de så ville vedkende sig det, eller ej..

Nothing is special, its just more of the same..but its the only show thats on,..a show thats on repeat, but turning of the tv is worse.. so i keep watching...every day, nothing new. Only way to change things, is to go somewhere different..but i cant..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Måske jeg skulle... er publiceret 23/06-2020 19:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.