23 dage siden

Den irriterende debat der blev væk

Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
8 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
6 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
12 år siden
Kreativ rumdeler...
Kianna Kitte...
2 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
6 år siden
håb
Halina Abram...
2 år siden
Et visit til Danmark's St...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
5 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Når fortiden hjemsøger......
Kianna Kitte...
3 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg sad for et par dage siden og kiggede på en debat, - en af mine store hobbier. Det jeg læste var for engang skyld ikke en tråd der var endt i.."du er dum, det er du også" - hvilket var fedt nok..men den ene påstod, at veganere lever længere, ikke på grund af, at de ikke spiser kød. Den anden påstod at han havde set på nettet, at de ikke gjorde. Jeg google med det samme..jo, den første havde ret i det han/hun sagde..som sagt ikke fordi de ikke spiser kød, men fordi de tit går mere op i andre faktorer også..så som motion. Jeg lavede et copy af linket..du ved, - "Let me google that for you" - men så var debatten forsvundet..Jeg var ret sikker på, at det ikke var på grund af kødet, hvilket vedkommede også havde skrevet..Det var selvfølgelig ikke et link fra en eller anden upålidelig kilde, men fra videnskab. danmark. - Jeg kaster mig aldrig ud i en debat, hvor jeg ikke på forhånd er klar med noget .ligesom den anden jeg også sprang på..omkring det, at selv om man melder sig ud af folkekirken, så betaler man stadig lidt til kirken over skatten. Jeg har materiale læggende på det..så da der var en der skrev, at det ikke var hele sandheden..og det kun var meget lidt.. yeps, - blev kaldt tilbage af en masse likes..så kan jeg bedre finde debatter igen,..så indsatte jeg dansk lovgivnings tekst, der sagde at jeg havde ret..og et billede af, hvad de penge blev brugt til. - så de sidste par dage har jeg modtaget flere likes igen..men der er ikke så meget mere at sige :) det står der sort på hvidt, det der skal siges.

Så fik jeg også boksetrænet en time igår..2160 Kcal - fik jeg smidt..det er da en hjælp..men skal jeg smide et kilo daglig..skal jeg vist over de 7000...men så vidt jeg husker, så øger man også en efterforbrænding, når man har motioneret. så de 2160 er kun fra spillet..hvis man derefter forbrænder mere ved at ha motioneret, så er det ikke noget jeg har tal på..men, jeg skal ind og motionere en halv time idag.

åh ja, så læste jeg et indlæg der gjorde mig bekymret. Det var hende jeg kender fra tailand, der skrev at man i tailand brugte en del på at afblege sin hud...så man kunne blive "hvid og smuk" hendes ord oversat. Jeg er ikke nogen sjw, der har problemer med min egen hudfarve..jeg er tilfreds med det jeg er..hvilket alle andre også burde være, uanset farve. Vores melanin niveau er uden betydning for mig..om jeg dømmer dig?! Hell yes..men det er på hvad du tror, hvad du mener..og hvordan du opfører dig!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den irriterende debat der blev væk er publiceret 13/07-2020 11:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.