1 år, 3 måneder siden

Kommende nomade og camping life

En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
På falderebet
Sean
9 måneder, 28 dage siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
8 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
5 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Hello til alle jer der ikke læser dette - og hejsa til jer der gør :-)

8 måneders fravær - nok mest fordi mit liv ikke rykker sig ret meget ud af flækken, andet end jeg har købt en campingvogn og iøvrigt har mit hus til salg.

...og så er jeg stadig sammen med min kropumulige, men super dejlige kæreste. Og vi skændes stadig så det brager, har noget tandudtrækkende opgør, der gør os gråhårede, flyver højt, griner, ler, pjatter, elsker, nyder hinanden, ligger i arm, i ske, sidder og putter os under tæppet når vi ser tv, bliver uvenner over småting som lidt anstødt selvrespekt... og så starter ringen igen.

Men vi elsker hinanden - så et eller andet sted må det jo være det hele værd.

Og nu har hun fået mig overtalt til at flytte - jeg havde ellers sagt rent ud, at hvis huset skulle sælges, så ville jeg blive boende til overtagelsen, men nu er dette standpunkt også rykket lidt. Hvad jeg dog ikke gør for hendes, hendes datters og vores fælles fremtids skyld? Men der er vel en mening med galskaben.

Det ser ud til at vi kommer til at sidde med to kreditforeningslån, indtil mit hus er solgt. Og nu har det været til salg i 8 måneder - det ligger i vandkants DK og hvis jeg påstår at det er her, at alle bare så gerne vil bo, så er jeg fuld af løgn. Hendes datter mistrives hernede, det er for langt væk fra hendes skole og dagligdag og dermed også hendes venner. Det offentlige transportsystem her, er til at lukke op og skide i, det er hamrende ustabilt og plaget af aflysninger = hun kommer for sent i skole. Min kæreste er selvstændig og kører meget rundt - der er et enormt bræsndstofforbrug og der går meget tid med dette.

Og da hendes datter kom og sagde at hun egentlig heller ville bo hos sin far på fuld tid, fordi han bor i samme by som hendes venner og skole, så var det ligesom det, der afgjorde sagen.

Så nu rykker vi plækken op og flytter tættere på - og jeg står så med et tomt hus der er til salg, og som jeg stadig skal holde vedlige, passe have osv. Det har jeg det slet ikke fedt med - men vi er nødt til at købe det næste sted sammen, da banken ikke vil godkende andet. At leje os ind et sted, er ikke en mulighed - det er pissedyrt. Stedet vi har udset os, er relativt lille (meget lille i forhold til det vi (jeg) kommer fra), men får vi en handel i hus, kommer vi til at bo ret billigt.

Planen er så at blive boende der, til mit hus er solgt - og så ser vi hvad finanserne siger. Vi vil gerne have noget større og nyere og det kan sagtens lade sig gøre. Og så lejer vi så det her hus ud - det bliver ikke et problem, da det er et attraktivt sted at bo for mange, så vi kan sagtens få dækket udgifterne.

Men det var jo bare ikke sådan, jeg havde tænkt mig det skulle være, men det går sjældent som præsten prædiker.

Kæresten fik mig overtalt til en campingvogn sidste år - og hun havde været snedig nok til at kollaborere med min mor. Sammen var vi alle tre inde og kigge på et campingcenter - blot for at kigge. Og to timer senere stod jeg med en underskrevet slutseddel, og kom i tanker om at jeg jo ikke havde træk på bilen...!!

Vi har været afsted 4 gange og jeg er totalt bidt af det. Hvor er det en fed og fri måde at holde ferie på. Sidst var vi i Skagen - vi var kun afsted en forlænget weekend, men jeg kunne være blevet på den plads i to uger. Fed succes.

Vi har lovet hendes datter, at vi tager en tur mere i pr - hun vil så gerne med. Så bare bag på Volleren med Bummleren og astiii afsted det går igen. Det bliver sjovt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kommende nomade og camping life er publiceret 18/07-2020 19:06 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.