P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
4 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Hej dagbog, - Denne gang har jeg ikke religion i tankerne. YES! - Istedet har jeg lige været inde på et dating site på nettet..et sted, hvor jeg altid modtager en mængde breve fra "kvinder" som ønsker at jeg skal skrive til dem, på deres mail adresse" -ingen af dem kan dansk iøvrigt, og mange af dem bruger tydeligvis google translate. Hvilket du måske ikke ville spotte, hvis du sad med en vis legmesdel i hånden...although its a good size, my mind is my best attribute. anyway,..jeg kunne ikke lade være med at skrive hvorfor deres grunde er så stupide..logisk set.

A: jeg har ikke tid til at være på dette site, - mit svar: ok, jamen det viser hvor lidt tid du og interesse du har i mig.

B: jeg vil gerne vise dig mine billeder, - svar: det kan du også her, - men jeg er dog ikke interesseret i dem.desuden kan enhver idiot tage nogle billeder, og lade som om det er dem på de billeder..hvordan skulle jeg kunne vide at de er valide.

C: jeg har noget vigtigt at sige til dig over mail. - svar :alt hvad du kan sige til mig, kan du gøre her...med mindre du vil sælge min mailadresse, eller forsøge at hacke den.

Jeg har lige brugt en del tid på, at gennem tæske alt hvad de havde at sige, - det er kold logik, med udgangs punkt i, at ikke alt der ser godt ud, er godt..og at man skal passe på med at tro, at der ikke er en helt anden grund, til at folk henvender sig, end den de siger..når deres argumenter bare ikke tåler, at man sætter lys under dem

D: jeg har ikke noget internet her! : svar: ok, men du ved godt, at en mail også kræver internet for at tjekke! - endnu et pilråddet argument .

Så selv med et lille ego boost idag, - så er det ikke så stort, at jeg tror, at alle kvinder ville rende efter mig..thats just cold logik.,

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kold logik er publiceret 24/07-2020 23:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.