2 måneder, 10 dage siden

Når himlen river mig ned i helvede.....

Pensionisten
Hanna Fink (...
5 år siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
2 år siden
Svampe
Halina Abram...
3 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
4 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
6 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
5 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
6 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
2 år siden
1-09
Halina Abram...
3 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
4 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
3 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
13 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
6 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
5 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
5 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
4 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
8 år siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
3 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
5 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
4 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
4 år siden
poop
Regitze Møbi...
6 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
4 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
3 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
4 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
5 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
5 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
5 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
1 år, 7 måneder siden
Planen var klar - eller kærestens plan var klar. Og til start lød det også skidegodt med det hus (se forrige dagbog). Min fejl var bare, at jeg ikke tænkte nøjere over det, inden vi var så langt henne i forløbet, at jeg var kommet hjem og været med kæresten ude og se huset.

Det var sgu nowet klejnt. Og hvor skulle jeg være, når jeg var hjemme?

Alt var faktisk på plads - budgettet lagt, banken sad med en tommel op, selvom de ikke var vilde med tanken om to KF lån til mig - og udgifter for ialt 14.000 kr pr måned for begge huse.

Så om aftenen gik jeg hende lidt på klingen og det skal man passe godt på med, men en mio kr er sgu mange penge, så det var lidt vigtigt for mig. Hun har brug for kontorplads, til når hun roder med momsregnskaber og fakturaer og det havde hun tænkt sig, skulle være i stuen. Hendes datter skulle have begge værelser i den fuldt beboelige kælder. Og hun er yderst lydfølsom, når hun arbejder,s å jeg spurgte hende så, hvad hun havde tænkt sig med mig, når jeg var hjemme og f.eks gerne ville sidde på min flade røv om aftenen og se lidt tv?

...og så var jeg pludselig kun sekundær, eftersom jeg jo kun var hjemme hver 2. måned - eller kunne jeg jo tage ned i mit andet hus og se tv.

Nå, tænkte jeg - der kunne sikkert findes en løsning på dette - hørebøffer til mig eller lign.

Vi skulle så blive enige om et bud og det blev vi sådan set også. Det skulle jeg så ringe til ejendomsmægleren dagen efter og meddele - kæresten var på job. Jeg havde også en golfaftale med mine venner, så jeg kunne lige bruge formiddagen på et godt luftindtag, inden jeg ringede til ejendomsmægleren.

Om morgenen, en time efter hun var kørt på job, vågnede jeg med en fuldstændigt forkert følelse indeni mig. En granitblok i maven, ledsaget af kvalme og lidt paniske tanker susende rundt i hovedet...

Hvad hvis jeg ikke fik solgt mit nuværende hus og blev syg... eller fyret pga Coronakrisen. Jeg ville stå med enorme udgifter, jegslet ikke ville kunne betale mig fra, på trods af jeg selvfølgelig er i A-Kasse. Ville jeg virkelig løbe den risiko. Og det andet hus, havde ligget til salg i 1½ år, så intet tydede på, at det ville være let at komme af med, i en snæver vending.

Jeg tænkte, at det nok bare var pjat og at lidt golf nok skulle få rettet tankerne ud.

Det gjorde de ikke - min mave fornemmelse var stadig funderet på granitblokken. Banken ringede for at høre om der var afgivet bud (jeg har en nysgerrig kunderådgiver - han er meget engageret) og jeg sagde nej - jeg følte noget var galt. Og han kunne godt forstå mig. Han havde mest snakket med min kæreste, og det var først nu, han havde lejlighed til at snakke med mig. Og hans erfaring var, at hvis mavefornemmelsen er forkert, så er der noget om det - og så ridsede han risikoen opp for mig, selvom jeg var klar over den. Udover det, låste jeg også mig selv fast, den dag mit hus var solgt - jeg ville ikke kunne låne til drømmeboligen, sålængede vi sad med det "nye" minihus.

Så jeg besluttede mig at trække mig - lige mellem hul 9 og 10.

Ringede til kæresten, men hun tog ikke fonen - havde travlt. Så jeg skrev en besked om, at jeg ikke kunne få mig selv til at afgive bud pga en helt forkert mavefornemmelse, som banken så også havde bekræftet mig i.

Svaret var kort: "Nå OK, så du har altså trukket dig og det bliver ikke til noget, så lad os droppe det så..."

Tænkte: "Hmmm, det gik lidt for let" - og fik ret.

Hun kom hjem om eftermiddagen og lignede en tordensky.

Jeg prøvede at forklare at jeg havde valgt at trække mig fordi jeg mente det andet var lidt økonomisk uansvarligt. Hun ville så vide hvorfor fanden jeg ikke havde sagt fra noget før (hvilket jeg godt kan forstå). Men på det tidspunkt var jeg på søen, vi havde pissetravlt og jeg havde ikke lige fået det gennemtænkt ordentligt, før jeg kom hjem. Den købte hun selvfølgelig ikke.

Vi sov i hver sin seng den nat. Og så blev det fredag. Og hun skulle have sin datter ned, så jeg tænkte, at vi blev nødt til at få dette her rettet ud. Forsøgte et par gange, med at gå op til hende og høre om hun var OK. Første gang var der blot et skuldertræk. Anden gang, blev himlen trukket ned over mig, og flået direkte ned i helvede.

Hun var på ingen måde OK og det var hun og jeg overhovedet heller ikke. Hun havde mistet al tillid til mig, når hun ikke kunne regne med mine udmeldinger og fra nu af, ville al boligsøgning og flytning blive UDEN mig. Jeg skulle slet ikke bekymre mig om at være en del af det.

...og her knækkede min film så og så blev det lidt grimt. Jeg fik fyret lidt i ret af dette af: "Du har jo aldrig rigtigt stolet på mig, gang på gang smider det lort i hovedet på mig, og hvis du mener jeg er så fucked up, så fatter jeg ikke en bjælde af, hvad helvede du laver her..."

Der røg et par finker mere frem og tilbage - og så fladt vi til ro og satte os i hver sin ende af huset.

Jeg kender mig selv godt nok, til at jeg ikke ville være i stand til at skjule mine frustationer og det skulle på ingen måde gå ud over hendes datter som kom om tre timer. Så jeg besluttede mig for at fordufte ud af huset den weekend, så kæresten og hendes datter kunne få en rolig og god weekend. Besluttede at køre til Ystad og tage færgen over til Rønne hvor nogle meget nære venner var på camping. Jeg gik ned og fortalte min kæreste om planen. Den købte hun heller ikke rigtigt, men jeg tænkte hun måske forstod det, når datteren kom ned.

Jeg gik op i soveværelset for at pakke en rygsæk. Hun kom også op og spurgte om jeg så bare havde tænkt mig at stikke af? Desværre var mit BT ikke helt på plads endnu efter sidste runde, så jeg sagde at jeg ikke var i stand til at spille skuespil overfor hendes datter og det skulle ikke gå ud over hende, at vi var sure på hinanden. Og hun var jo tydeligvis ikke indstillet på at slutte fred - så ja, jeg forhaler ud af huset og kommer hjem igen om et par dage. Set i bagklogskabens lys, var det nok en kombi af begge ting - jeg stak af fordi jeg ikke kunne håndtere og klare konflikten, men også for at skåne datteren.

Op på MC'en og så suste jeg til Bornholm og havde nogle gode dage derovre hos mine bedste venner.

Kæresten skrev en meget forsonende besked dagen efter og jeg svarede ligeså forsonende - ordene havde været meget hårde hos os begge og hun havde tolket mine ord, som om jeg smed hende på porten. Hvilket jeg selvfølgelig ikke gjorde og selvfølgelig heller ikke havde ment. Men vi blev enige om at snakke om det, når jeg kom hjem.

Og det gjorde jeg så om mandagen - og med en eller anden naiv tro på, at vi skulle have en god snak hvor vi forsonede os og begge kom med erkendelser og bud på hvad vi ville gøre bedre, for at undgå disse konflikter.

Nope...

Hun havde fundet en lejlighed på 5 væresler til 5000 kr + forbrug om måneden og ville flytte den 1/10. Hun elskede mig stadig og håbede at vi stadig var kærester. Og jeg måtte erklære mig enig med hende i, at det nok var en god løsning - at vi lige boede hver for sig et stykke tid og så bare sås ved at besøge hinanden. Vi blev sådan set enige om, at hun så boede deroppe sammenmed sin datter og når jeg engang fik solgt mit hus, så kunne jeg flytte med derop, hvis ikke vi fandt et andet hus lige med det samme.

Men hun skulle så lige fortælle mig, at udover at hendes datter selvfølgelig var den primære grund til at hu flyttede - det har hele tiden været vores fokus, så var den anden primære grund til hendes flytning... mig! Hun stolede ikke på mig, hun følte sig ikke tryg ved at bo hos mig, fordi hun følte sig for sårbar i forhold til at jeg rent faktisk kunne kyle hende på porten hvert øjeblik det skulle være.

Den tænker jeg så lidt over.

Dagen efter begyndte hun så at presse mig til at flytte med, nu her den 1/10. Det har jeg afvist. Jeg har enormt behov for at få ro på mine ting nu. Og jeg syntes også hun skal se at få ro på sine ting og sit samvær med datteren oppe i det nye. Så må vi se om ½-1 år hvor vi er ift hussalget og om vi savner at være en del af hinandens hverdag så meget, så jeg rykker derop.

Hun er ikke begejstret for min afvisning, men har erkendt at hun er nødt til at respektere min beslutning. Nu er hun så begyndt at beskylde mig for, at jeg i virkeligheden slet ikke vil flytte derfra - det kan jeg ikke gøre noget ved, før jeg står med en underskrevet salgsaftale.

Men det bekræfter mig i, at selvom det bliver lidt hårdt uden hende dernede i hverdagene (for det meste hygger vi os jo), så er det nok en ret sund periode vi begge går i møde. Så må vi se hvor det tager os hen og tage den derfra.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når himlen river mig ned i helvede..... er publiceret 14/09-2020 00:01 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.