Født klar..

Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Hej Dagbog, - på med Zayde wolf, - Born Ready. Jeg var sammen med min kæreste i weekenden. Hun er sød, - hun har forsøgt, om hun kunne få mig til at stoppe med et af mine spil, - uden at sige noget direkte, men via manipulation..desværre ser jeg lige igennem folk, også hende...og det kommer ikke til at ske. Jeg kunne godt nævne de 2 metoder, hun forsøgte. 1. hun snakkede om at spille det med mig, - men det gør man gerne for, at man så kan få folk til at droppe det sammen med sig..men jeg har 48 under mig, som jeg er ansvarlig for..jeg er leder af en gruppe, - dropper hun det, ville jeg ikke droppe det selv...da jeg er ansvarlig overfor de 48. uden mig, ville alt krakelere...en ny der kom til, skrev at vores guild blev "ledet" mere end der hvor han kom fra. Han var træt af, at lederne ikke havde den hastighed, og ikke gjort alt for guilden, for at det skulle gå bedre.

punkt 2, - så spurgte hun om jeg var nød til at spille på visse tidspunkter, og sammenlignede det med alkoholikere.,men jeg har ingen interesse i at vise, at jeg godt kan undvære det..for gør jeg det..kan jeg ikke komme tilbage til det..så er løbet kørt..er du ikke med 100 % når du skal være det..så kan du ikke bare komme tilbage, og tro..at du kan være med..jeg kaster ikke års opbygning væk, bare for at vise at jeg kan..det svare måske til at sige, - stop med at dyrke motion, sit og trill tommelfingre det næste år.og lad dig selv komme ud af form..og forsøg så at løbe mareton igen på topplan..det kan du ikke..og grunden til folk ikke kan se at spil og top sport som værende det samme..er at de ikke respektere spil..fint, - men det er en attitude, jeg kan gengælde overfor det de kan lide..live and let live, or lets fight..and i promise you, I AM YOUR HUCKLEBERRY!

så gik jeg ind for at forsvare hende jeg gerne diskutere religion med..en kaldte hende for dum, fordi hun ikke brød sin om en mands stupide sammenligning imellem nazismens eksperimenter og f.eks forsøg med corona vaccine..logiske fejlslutninger gør, at jeg ikke kalder folk for dumme..det ser jeg ikke en som en nødvendighed..for jeg har argumenter..det er kun folk uden, der bruger person angreb..selv om man prøver at provokere mig til det i månedsvis..så får man mig ikke til det..hvorfor?! fordi hver gang en gør det, smiler jeg blot og tænker at fingrene peger tilbage på dem selv..da de er i konflikt med de logiske fejlslutninger..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Født klar.. er publiceret 21/09-2020 17:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.