Rengøringen

Tanker
Luxuryline
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hej dagbog, - hende rengørings damen kom igen ind på mit værksted, og havde en med..som hun fortalte, at ham kenny, han tror ikke på noget. Du ved, setup til mig..så måtte jeg rette hende..for det er ikke fordi jeg ikke tror på noget..jeg sagde til hende, at hvis du kom til mig og sagde, at du havde en rød bil..så vil jeg være nok tro på dig..det betyder ikke at du ikke kan lyve, men jeg ved, at røde biler eksistere og at muligheden for at du har en, er til stede. Hvis du lyver, tror jeg måske ikke så meget på dig næste gang. Men kommer du ind, og siger at du har en rød drage i inderlommen der kan spyde ild..så vil jeg se det før jeg tror det..på samme måde har jeg det med en gud! Det tog tid at forklare, men hun endte med at forstå min pointe. Så sagde hun, jamen det står i biblen. mit svar var selvfølgelig, hvorfra ved du at biblen taler sandt..og du kan ikke bruge biblen til det..for så vil jeg også kunne skrive en bog, og sige at jeg var gud..også skulle du tro på det..for bogen siger det jo..ah, men den her bog er gammel..ah sagde jeg..så om 2000 år, så har både voldemort og harry potter eksisteret? og ved du ikke, at der er ældre religiøse bøger end biblen..som man ikke længere tror på?! så sagde hun, at hun i tailand var vokset op som katolsk. og andre vokser op, og får noget andet at vide..men det gør ikke noget af det sandt. Det er lidt som hvis du fik at vide at julemanden var til, og alle blev ved med at sige at han eksistere..så har du svært ved som barn, ikke at tro på, at han gør..for du ser imod dine forældre, for at lære verden at kende..det gør det bare ikke sandt. Hun fik pludselig travlt med at komme væk..jeg kunne se, at hun var rystet i hendes tro..hun smilte til mig..og skyndte sig som alle andre religiøse væk..

Jeg havde håbet på, at hun ville spørge om det mest stupide også..du ved..den der med "tror du så ikke på luft, når du ikke kan se det?" - for her ignorere man, at man godt kan se luft..også uden at få molekylerne forstørret..prøv bare at puste en ballon op..

det er ikke første gang, at hende rengøringsdamen kommer og lavet et setop til mig..omkring at jeg ikke tror..hun tror selv på spøgelser..jeg vil se et, før jeg tror på det..eller bare se effekten af et..hvor det kun kan være noget sådan..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rengøringen er publiceret 21/10-2020 18:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.