1 måned, 14 dage siden

VR indslag

ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
3 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
4 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Jane Doe eller GI Jane?
Kianna Kitte...
2 år siden
Er der en mening?
Jønsse
4 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
4 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
5 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
4 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
8 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
12 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
5 år siden
Hej dagbog, - Igår lavede jeg så en video til min venner på fjæs. De kunne følge med i mig, der prøvede 3 programmer..fra mindfullness til en historie om at være flygtning. Jeg er ikke særlig god til mindfullness. Jeg træder ind i en verden, og et af de første spørgsmål jeg får er, hvordan jeg føler jeg har det..jeg kigger på de 12 forskellige svar muligheder..fra "bored" til "angry" over "content" jeg mærker efter..men den eneste følelse jeg har, er en smerte i min bag, af at sidde på min stol. Der går nogle minutter, så må jeg springe over spørgsmålet. Det er ikke fordi jeg ikke har følelser, men jeg render ikke rundt som en følelses vrag..der er junkie, på sine egne følelser..i love, i hate and everything in between..but only when its needed. Jeg keder mig ikke, for jeg kan skabe mit eget sjov. næste spørgsmål, - hvor glad er du på en skala fra 1 til 10 - jeg valgte midten..som altid..folk spørger mig til hvordan jeg har det..og høre pedellen folk gøre det..så griner han altid ved sig selv..han ved godt, at folk ikke kan få mig til at svare på det spørgsmål..mit svar er altid..jeg lever endnu..han sagde det engang til en..at man ikke kunne få mig til at svare på det..max, hvis bølgerne gik højt..kunne man få et "okey" - mit svar er ikke ment negativt, og det er heller ikke positiv..det er et center svar..på et alt for komplext spørgsmål.


Nå, jeg kom så igennem VR programmet..hvor jeg lavede nogle åndedrats øvelser..og fik at vide, at jeg skulle blive mere rolig af det..bagefter skulle jeg ingen svare på de 2 spørgsmål..og programmet fik samme svar..fordi, det at trække vejret dybt ændre intet...og at sige, hvad jeg skal føle..får mig ikke til at føle det..

jeg vil se om jeg kan finde andre programmer, som jeg kan streame online..jeg har været igennem tai chi..det gav mig gas! - og var en anelse kedelig..men jeg underholdte muligvis nogle andre med det..

jeg glemte lige at sige, at hende jeg tit snakker med fra rengøringen kom forbi..med et "du er altid så klog..kan man spise de her kastanjer" - ved du hvad mit svar var? - "det ved jeg ikke!" . heh..men du er altid så klog sagde hun..mig..klog nok ihvertfald til at sige, "Det ved jeg ikke" i stedet for at foregive, at jeg ved noget..som jeg ikke ved"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget VR indslag er publiceret 22/10-2020 15:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.