How it all began...
Shirley Shei...
5 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
6 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
1 år, 7 måneder siden
Næsten dødbringende kælkn...
Kianna Kitte...
2 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
8 år siden
Hej dagbog, så har jeg lavet en ny kanal, - ikke på tuben, men et andet sted. Jeg har uploaded min første video, som er en slags intro video. Jeg fik lavet denne video igår, og lagt den op på face. Nu har jeg så lavet kanalen hvor jeg så i fremtiden kan lægge mine danske debat videoer op. Jeg ser jo en hulens masser debatter, og er altid klar med en logisk kommentar. På min kanal vil jeg vise det jeg ser, og fortæller hvad jeg mener og tage logiske fejlslutninger i brug, og forklare via disse, hvorfor det der bliver sagt ikke holder stik. Min første video tog så udgangs punkt i dunning-kruger effekten. Det gør den, fordi jeg tit ser folk med unaturlig selvtillid, udtale sig om noget de Ikke ved noget som helst om. Trump er et godt eksempel på dette..hans "jeg ved bedst" udtalelser, hvor man tydeligt kan se, at han ikke ved en skid. Nå men jeg forklare lidt mere i dybden om dette i min video. Noget man altid bør spørge sig selv om er, "hvordan ved jeg det, jeg tror jeg ved."

Så kommer min ateisme også til at skinne igennem der..når jeg læser de mange "sjæle" ..og "min sandhed" Kommentarene. Der er kun en sandhed, og det er den der viser sig i virkeligheden, den man kan bevise objektivt.

Så har jeg fået indløst 2 bio billetter, og tager min bror med i biografen. Jeg tænker jeg vil købe nogle popkorn på dagen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny kanal er publiceret 15/11-2020 22:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.