Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige inde på ateistisk samfunds FB opslag. De skrev med andre ord, at det var en del af deres ateisme, at de gik ind for kvindens rettigheder til hendes egen krop. Der måtte jeg rette dem, - bevars, jeg går også ind for kvindens ret til hendes krop..det er bare ikke en del af ateismen.. Det eneste ateismen siger er et svar på et et "gud findes" "statemen" - der siger den tror vi ikke på, kan du bevise det..thats it! Så siger det religiøse.."jamen vores religion bliver beskyldt for for det og det...og det behøver så heller ikke lægge i vores religion." Nej, det behøver det ikke..problemet er bare, at det står i jeres bibel..imodsætning til os, så informere jeres bog jer, om hvad i skal tro på..hvis i ellers har læst den. - aah vil de så sige..det vil sige, at i ikke har noget der informere jer om moral..jo, - det har vi..det lægger bare ikke i ateismen, men i det samfund vi lever..og du kan få den fra alt muligt andet..fra "rød til blå" politisk..osv..du kan som mig, ud over ateist også være social humanist. Med en forståelse af, at succes her i samfundet gør, at der er visse spille regler man er nød til at leve efter..ikke som et diktat for en gud..men fra et samfund, der straffer dem der ikke følger disse skrevne til uskrevne love. Det er let :) der er ikke brug for nogen gud til at forklare noget som helst..ud over, folks håb om, at de er mere specielle end alt andet i naturen..og deres manglende forståelse af deres vigtighed for universet..hvilket er ikke eksisterende..aah, men det er jo nihilistisk..Ja, - men fordi du ikke er vigtig for universet, solen osv..betyder det ikke, at du ikke kan være vigtig for dig selv, og for andre mennesker :) du ser noget lignede ved dem der får den der sygdom der nedbryder hjernen langsomt..sorry, no gods needed.
uh ps :) og som en lille ekstra ting, så kom jeg lige tanke om ham der havde fået kraft i hjernen,..i det center der styre vores tillærte moral..med et smadret center, begyndte denne familie far, at begå diverse umoralske ting..



husk, jeg kan være uenig med alle..også dem jeg holder af :) og har sympati for..hvis de tager fejl, tager de fejl..det giver mig intet had til dem..og har derfor heller ikke brug for at kalde dem for idioter m.m.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget må rette dem.. er publiceret 02/12-2020 16:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.