Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige nede for hurtigt at fixe lyden i et lokale fyldt med unger. Hvorfor er det, at min indre stemme mest af alt minder mig om æslet lige nu..fra at ha været rorschach. Da der kom lyd på tegnefilmen...begyndte børnene at juble og sige mit navn igen og igen.."kenny, kenny, kenny"...og " god jul og godt nytår"..min indre stemme..baah humbuk. en overvældende trang til at skynde mig ud af lokalet ramte mig..case solved, - maybe the next one will make a difference.

Jeg havde sandkage med igår, til hende rengøringen der havde sidste dag igår..ligesom jeg også havde købt en æske chokolade til hende..nogen måtte jo gøre noget. hun havde lavet mad til noget af os..de andre fra rengøringen, pedellerne og mig..

kan ikke udstå "kenny, du er sød"- en sagde det et par gange igår..da jeg sagde "eller noget" bagefter..der er heldigvis ferie snart..min energi er brugt, jeg kan ikke tage mere i år. så kan jeg sove længe, glemme at der er en verden udenfor..it wont be a good year, it never is..

jol, er vikingernes jul.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart jol er publiceret 18/12-2020 09:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.